Lubelski klub w sezonie 2012
- luckylukelbn
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Czy nie mozna by bylo wziac na juniora np Cukanowa czy Bielusowa? Oni chyba maja tez polska licencje?
raczej podpucha żeby Jelen i Karol szybciej podpisali. ciężko o jakiegoś ciekawego zawodnika, chyba że Mitko się rozmyślił z Opolem.
-
ardrechsler
Jaka podpucha... Przeciez w e-lidze karty rozdane, Ostrow i Pila to dla zawodnika spore ryzyko. Nie ma co sie zastanawiac. Jest drogi, ale to zawodnik wokol ktorego mozna budowac team, w przeciwienstwie do Karlssona, ktory lata swoje ma, wyzej juz nie podskoczy.
Z dnia na dzień coraz ciekawiej w klubie. Dzisiaj kolejny zawodnik. Prezes mówi o ofercie od krajowego seniora. Widzę nadzieję na dobry wynik z Grudziądzem. Tylko z juniorami jest problem.
Haha, mamy koniec grudnia, dwa kontrakty, a Ty widzisz już perspektywy na wyniki z Grudziądzem. Klawo. Zazdroszczę wyobraźni 
Jest Stachyra i Miesiac. Kto jeszcze w miare sensowny/przyzwoity zostal na rynku?
Bjerre za drogi - pozostaje Karlsson, Jeleniewski, Korneliussen, Woodward, Shields, Miskowiak, moze jeszcze Baran, Gafurow (?), Drymle, Monberg, Smolinski, Hlib - choc ci ostatni beda miec wielu przeciwnikow.
Hlib - pare lat temu wielki talent, swietnie czul sie na naszym torze, ostro walczyl, ale teraz sam mam mieszane uczucia. Chyba nie wzbije sie ponad pierwszoligowa przecietnosc.
Bjerre za drogi - pozostaje Karlsson, Jeleniewski, Korneliussen, Woodward, Shields, Miskowiak, moze jeszcze Baran, Gafurow (?), Drymle, Monberg, Smolinski, Hlib - choc ci ostatni beda miec wielu przeciwnikow.
Hlib - pare lat temu wielki talent, swietnie czul sie na naszym torze, ostro walczyl, ale teraz sam mam mieszane uczucia. Chyba nie wzbije sie ponad pierwszoligowa przecietnosc.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
bez żartów, poważni polscy seniorzy mają już swoje kluby
- Egon
- Zawodowiec
Ćwiczył, ćwiczył i jeszcze raz ćwiczył. Jak widać przyniosło to efektymeesha pisze:Nie wiem może niektórzy zapomnieli, ale jak było rok temu spotkanie z Miesiącem gdy podpisał kontrakt, to była mowa o tym, że przychodzi do II ligi tylko dlatego, żeby wrócić za rok do pierwszej (pozostając w Lublinie). Dziwne by zatem było jakby teraz dostał kopa w dupsztala, aż taki słaby nie byłA tym, którzy narzekają na jego starty polecam obejrzeć ostatnie 2-3 mecze zakończonego sezonu. Nie wiem co mu się stało, ale to jakby inny koleś startował
No i oby tak zostało.ptgt pisze:Hlib był dogadany w Pile
Wszystko układa się w logiczną całość, przyjechał busem z napisami BMW widziany pod stadionem, na Racławickich i na Turystycznej (i bóg wie gdzie jeszczeDo klubu zgłosił się także pewien polski senior, lecz Sprawka nie chce zdradzić nazwiska o kogo chodzi – Zgłosił się do nas z ofertą startów bardzo ciekawy zawodnik. Nazwiska oczywiście nie zdradzę. Mogę jedynie powiedzieć, że jest to polski senior. Musimy to teraz spokojnie przemyśleć – wyjaśnia prezes Lubelskiego Węgla KMŻ.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Shack pisze:bez żartów, poważni polscy seniorzy mają już swoje kluby
A Miśkowiak?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
do Rawicza, jak Mitko do Opola