Ten temat w watku o stadionie sie chyba doskonale miesci, co nie?
A wracajac do samej sprzedazy. Polska tradycja piwowarska, wypracowana przez wieki, zaklada ze nasze piwa maja przewaznie 5% alkoholu wzwyz i nie bardzo rozumiem porownywanie polskiego do slowackiego?
Co mnie obchodza slowackie gusta na polskich stadionach? Moze wprowadzmy do sprzedazy na stadionach wylacznie kumys, bo przeciez w Mongolii lubia i pija?
Argumenty meeshy zeby sie napic w domu jak nie smakuje 3procentowe to jakas paranoja! Gwarantuje wam ze gdyby na stadionie byly dwa nalewaki: jeden 5% a drugi 3.5% to ten drugi pozostal by suchy jak Beskidzka. Fakt faktem, ze jak ktos sie bedzie chcial napromieniowac, to i sprzedaz wylacznie wody na stadionie mu nie bedzie w tym fakcie przeszkodą, ale ktos musi miec tu czyste rece, wiec sie wymysla podobne fanaberie :/
Stadion
Re: Stadion
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2012, o 22:25 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Wiem wiemradonis pisze:Koperku ale dyskusja jest o stadionie i piwie na nim
go! pisze:Ten temat w watku o stadionie sie chyba doskonale miesci, co nie?
Pewnie że tak
I wcale tak naprawdę tego nie sugeruje. Cooper zapewne zrozumiał kontekst mojego żartu i te osoby które miały okazję przeczytać dzisiejszego posta Coopera, skądinąd słusznego.stefanzdzialek pisze:Nie będę zakładał nowego tematu bo rozmawiamy o piwie które być może będzie można spożywać na stadionie.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2012, o 22:26 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
ja papierosów nie palę, ale kolega prosił żebym spytał.........czy można będzie na stadionie palić...chociaż "lajty", żeby za mocno nie dymić?

Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2012, o 22:32 przez malyex, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie uważacie ,że to jak zwykle ściema
. Zamiast wipić np. 1 będzie pite 2 - zamiast pite 2 będą pite 3 itd.
Tymbardziej dziwny przepis ,że polskie marki są zazwyczaj od 5% wzwyż i sponsorzy przy okazji by sie cieszyli jak Perła,Tyskie ,czy Warka w różnych miastach.Podejrzewam,że będą nowe produkty potencjalnych sponsorów dostosowane pod ustawę .
Tymbardziej dziwny przepis ,że polskie marki są zazwyczaj od 5% wzwyż i sponsorzy przy okazji by sie cieszyli jak Perła,Tyskie ,czy Warka w różnych miastach.Podejrzewam,że będą nowe produkty potencjalnych sponsorów dostosowane pod ustawę .
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2012, o 22:31 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".