Lubelski klub w sezonie 2012

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: Lubelski klub w sezonie 2012

#3301 Postautor: kibicLBN » 11 lutego 2012, o 10:31

bartosch pisze:nie jestem fanem Dzikiego, bo dla mnie byl lepszym zuzlokiem jak jest trenerem

No fakt Rafał Wilk to zdecydowanie lepszy trener co nie? 8) Szkoda że nie masz już okazji wychwalać pana Rafała.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#3302 Postautor: Gelo » 11 lutego 2012, o 10:52

Dzikowski zrobił wiele dla tego zespołu i nikt mu tego nie zabiera. Ale trzeba pamietać, że to nasz klub podał mu rękę i wyciągnął praktycznie z bezrobocia. W Czerwonogradzie też pewnie kokosów nie zbijał i trzeba sobie zadac pytanie dlaczego tam trafił i nie znalazł klubu w Polsce. Wnioskując po tym co mowi prezes, że są spore rozbieżnosci w oczekiwaniach obu stron - a przecież ma porównanie z ubiegłym rokiem - ja bym nie przepłacał. Po prostu skórka nie warta wyprawki - tym bardziej, że jest na miejscu Jasio :) Dzikowski nie powinien szaleć bo sie obudzi z ręką w nocniku jak Misiek.

simona
Szkółkowicz

#3303 Postautor: simona » 11 lutego 2012, o 11:08

Gelo pisze:Dzikowski zrobił wiele dla tego zespołu i nikt mu tego nie zabiera. Ale trzeba pamietać, że to nasz klub podał mu rękę i wyciągnął praktycznie z bezrobocia. W Czerwonogradzie też pewnie kokosów nie zbijał i trzeba sobie zadac pytanie dlaczego tam trafił i nie znalazł klubu w Polsce. Wnioskując po tym co mowi prezes, że są spore rozbieżnosci w oczekiwaniach obu stron - a przecież ma porównanie z ubiegłym rokiem - ja bym nie przepłacał. Po prostu skórka nie warta wyprawki - tym bardziej, że jest na miejscu Jasio :) Dzikowski nie powinien szaleć bo sie obudzi z ręką w nocniku jak Misiek.

na miejscu jest też Jurek Głogowski, Zbyszek Studziński a w sumie może trener nie jest potrzebny, wszak prezes nie walczy o awans tylko o utrzymanie aspektu finansowego wystarczy menager a takim może zostać p P.A. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#3304 Postautor: GIGI » 11 lutego 2012, o 11:19

teraz to po bandzie pojechałeś.Jak Gelo wspomniał, na miejscu jest Jasio a Dzikowski to nie Mourinho żeby się aż tak cenić ;)( o ile to prawda)

Zaratustra
Kadrowicz

#3305 Postautor: Zaratustra » 11 lutego 2012, o 11:23

Gelo pisze:D Wnioskując po tym co mowi prezes, że są spore rozbieżnosci w oczekiwaniach obu stron - a przecież ma porównanie z ubiegłym rokiem - ja bym nie przepłacał. Po prostu skórka nie warta wyprawki

No nie wiem, czy nie warta. Niby Dzikowski nie pokazał jeszcze w Lublinie, że z całą pewnością można go nazwać dobrym trenerem, ale jednak zlepił w całość naszą ekipę w tamtym sezonie i ją zmobilizował. Nie jest powiedziane, że tak będzie i w tym sezonie, ale na pewno jest to bardziej prawdopodobne, niż z jakimś nowym treneiro.
Nie wiem, jakie są rozbieżności na linii Dzikowski-Sprawka i co to tak naprawdę znaczy "przepłacać" w tym danym przypadku, ale ja na miejscu prezesa zrobiłbym sporo, żeby osiągnąć kompromis.

janek
Kadrowicz