Stadion
Re: Stadion
Słuchajcie. Na stronie http://www.kmzlublin.pl po prawej stronie jest ankieta dot. oświetlenia 5 kwietnia na ZK. Na razie wyniki są niekorzystne ale można to zmienić. 
smerf_997 pisze:Wątpię, samo urządzenie zapłonowe (zapłonnik) jest niewielkich rozmiarów i często mieści się w oprawie, a co do tych szaf, to zapewne znajdują się tam zabezpieczenia, jakieś elementy rozdzielcze
Najwyraźniej różnie może być, mam kilka takich lamp oczywiście dużo mniejszych, po 150w i żadna nie ma w obudowie takiego układu.
Mniejsza o to.
Przejeżdżając dzisiaj koło stadionu koło 15 paliło się już kilka lamp !!!!! a więc jest PRĄD
Hamujmy euforie, pewnie z agregatu... 
Kalix pisze:Przejeżdżając dzisiaj koło stadionu koło 15 paliło się już kilka lamp !!!!!
A dokąd te lampy jechały?
Przepraszam, musiałem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Z okna widze, ze dziala oswietlenie w tej chwili, fajnie to wyglada :]
no to gdzie te zdjecia? 
będzie jakiś filmik? 
Juz wylaczyli 
byłem na stadionie i widziałem.....chcecie to wrzuce fotki;P
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Czekamy!
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Wow, normalnie GP mozna jechac i nie bedzie gorzej niz w jakims Krsko czy Terenzano 
Motor mocny
i tak cześć jeszcze włączali i ustawiali;P
Obyśmy wszystko jechali przy świetle. W światłach pięknie ukrywa się ta nasza ruina 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.