Orzeł Łódź - Motor Lublin (15.04.2012 r.)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
DrPaiHiWo
Senior

Re: Orzeł Łódź - Motor Lublin (15.04.2012 r.)

#326 Postautor: DrPaiHiWo » 15 kwietnia 2012, o 22:08

Mnie natomiast zastanawia postawa Daniela. Nie zamierzać po nim jechać bo uważam ,że on jest w stanie znaczyć dla drużyny tyle co Misiek ale nie przemawia do mnie argument ,że ma kłopoty sprzętowe. Kłopoty sprzętowe to może mieć Pyszny ( przy całym szacunkiem dla Niego) z Wandy Kraków ale nie zawodnik który całkiem dobrze sobie radził w e-lidze. Przecież sezon nie zaczął się nagle. Domyślam się też ,że Daniel nie pozostał przed sezonem bez środków na sprzęt. Trochę mnie to denerwuje, nie mniej trzymam kciuki za Dannego
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#327 Postautor: Manitou » 15 kwietnia 2012, o 22:15

Mogę Ci z deka rozjaśnić skoro tak się martwisz o Daniela...
Bieg 1 - taśma (no q... zdarza się)
Bieg 2 - defekt na 1 miejscu, na 4 okrążeniu, po pewnej jeździe cały bieg.
Bieg 3 - znowu omal nie zaliczył taśmy, na szczęście zdążył skręcić kierownicą. Niestety taśma poszła w górę w momencie gdy miał skręcone koło.
Bieg 4 - danie dupy po całości, bez tłumaczenia.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#328 Postautor: yamahaR1 » 15 kwietnia 2012, o 22:28

Ciężko mieć większe pretensje do zawodników bo każdy wie, że to zbieranina drugoligowa + Miśkowiak. Najbardziej mnie tylko denerwuje jak można było tak zawalić temat juniorów, każdy może tylko nie my. Czepiacie się tego biednego Borowicza a o Łukaszewskim kto w końcu prawdę napisze ? Ile można czekać aż się rozjeździ ? rok, dwa, osiem ? Na następny mecz musi być jakiś sensowny junior gość bo reszta to i tak loteria.
Po co teraz wywalać Jeleniewskiego ? Niech jedzie do Gniezna i pokaże, że zasługuje na miejsce w składzie a jak tradycyjnie zrobi kupę to odsunąć od meczu w Lublinie gdzie sobie tylko sztucznie średnią nabije

Szczerze mówiąc byłem strasznie zły ale jak zobaczyłem wynik Gniezna, które było od nas lepsze o 1 pkt ! wydając na skład z 2mln więcej to mi się humor poprawił :lol:
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012, o 22:31 przez yamahaR1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener