To całe itvl to niezłe cwaniaki.
Każą sobie płacić za dostęp a jak się przekaz sypie to winni wszyscy bo są kretynami i debilami i nie wiedzą, że mają nic nie ruszać.
Ludzie pokory trochę.
Ta transmisja miała wady bo tylko jej część była dostępna a nie ma jak egzekwować częściowego zwrotu kosztów. Dymanie klientów.
Poza tym w retransmisji nie ma wywiadów, na które z resztą czekałem.
Co do komentarza. Dominik Masierak komentuje merytorycznie ciekawie, natomiast forma (ton głosu, dykcja, oddawanie emocji, budowanie wypowiedzi) pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Ale chłopak jest młody. Jeżeli jest ambitny to zainwestuje w siebie chociażby pod względem potrenowania aparatu mowy (dykcja) i będzie coraz lepiej.
JS się cały czas myli. Nie wiem czy to trema, czy nieumiejętność skupienia się na kilku czynnościach na raz (obserwowaniu, komentowaniu, czynnościach technicznych).
Grafika - słabizna - tłumaczą się że to jest na żywo - co to ma za znaczenie - kwestia przygotowania szablonu i wypełniania go w trakcie.
Żużel w TV
Re: Żużel w TV
antysnaper pisze:Ja wiem, prezes płaci, prezes wymaga
Oj kulą w płot...
Wiem, że może to się wydawać niewiarygodne, że ktoś coś robi (tu: prowadzi stronę klubową) za przysłowiowy uścisk dłoni, a jednak
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Fajnie, że są tacy ludzie, ale nie fajnie, że pierwszoligowy i "profejonalny" klub w duzej mierze opiera swoją pracę o wolontariuszy...
A to już jest temat na inną dyskusję. Choc tych wolontariuszy az tak dużo znowu nie ma
W każdym razie nie pozwolę oczerniac Kopera, bo wiem ile czasu na to poświęca a tu mu ktoś zarzuca stronniczość czy wręcz przekupność.
Co do tych płatności za transmisję. Sprawą oczywista jest, że klub bierze pieniądze za transmisję "live" bo przez to odpada trochę kibiców, którzy zamiast kupić bilet oglądają mecz na itvl. Retransmisja to już zupełnie co innego...
Poza tym - nie wiem jak przedwczoraj bo nie oglądałem, ale w Daugavpils praca operatora kamery (lub realizatora, nie wiem) była na poziomie żenująco-skandalicznym. Toczy się na ostatnim łuku walka o dwa punkty, a ten pokazuje jadącego daleko z przodu zwycięzce biegu, nawet jak po przekroczeniu mety dojeżdża sobie do połowy łuku. I domyślaj się człowieku kto był drugi. I tak było wielokrotnie...
Co do tych płatności za transmisję. Sprawą oczywista jest, że klub bierze pieniądze za transmisję "live" bo przez to odpada trochę kibiców, którzy zamiast kupić bilet oglądają mecz na itvl. Retransmisja to już zupełnie co innego...
Poza tym - nie wiem jak przedwczoraj bo nie oglądałem, ale w Daugavpils praca operatora kamery (lub realizatora, nie wiem) była na poziomie żenująco-skandalicznym. Toczy się na ostatnim łuku walka o dwa punkty, a ten pokazuje jadącego daleko z przodu zwycięzce biegu, nawet jak po przekroczeniu mety dojeżdża sobie do połowy łuku. I domyślaj się człowieku kto był drugi. I tak było wielokrotnie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Oj nie wydaje mi się Messha żeby klub tracił na transmisji live. Nie znam danych ITVL ale wydaje mi się że 60%- 80% oglądających to podobnie jak ja kibice z zagranicy, którzy nie mają szansy oglądać meczu na stadionie.
Co do gubienia zawodników przez kamerzystę, proponował bym stacji ITVL zmniejszenie zoom w swoich kamerach. Kibice wolą widzieć wszystkich 4 zawodników a nie tylko 2 bądź 1.
Co do gubienia zawodników przez kamerzystę, proponował bym stacji ITVL zmniejszenie zoom w swoich kamerach. Kibice wolą widzieć wszystkich 4 zawodników a nie tylko 2 bądź 1.
Sipma Lublin

Jak sam piszesz "wydaje Ci się". A tymczasem sporo osób woli wydać 10 PLN niż 25 i obejrzeć w necie. Nie są to jakies oszałamiające ilości ludzi, ale zawsze...Oj nie wydaje mi się Messha żeby klub tracił na transmisji live. Nie znam danych ITVL ale wydaje mi się że 60%- 80% oglądających to podobnie jak ja kibice z zagranicy, którzy nie mają szansy oglądać meczu na stadionie.