Podobno poziom forum jest wprostproporcjonalny do wyników sportowych drużyny której forum dotyczy.
Treningi
Re: Treningi
<i cztery>
Podobno poziom forum jest wprostproporcjonalny do wyników sportowych drużyny której forum dotyczy.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
tezetomaniak pisze:Pisało się, że poziom tego forum tragicznie spada. Chyba właśnie dotarliśmy do dna![]()
Dziękujemy Państwu za wspólną podróż.
święte słowa...
Panie Turkish to dla pana
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Chaser pisze:Jeszcze to odszczekasz
Możliwe, wszak zdanie to wyrobiłem sobie po treningu punktowanym w Rzeszowie, gdzie Miesiąc i Karol się wychowali. Ale bez kitu. Przegrywać z Gaschką nie przystoi szanującemu się zawodnikowi, a przynajmniej nie teraz.
kibicLBN pisze: Z głupiego treningu jakichś józków zdajesz relację jak z ostatniego turnieju GP w sezonie gdzie mistrza świata wyłoni finałowy bieg...
Chodź na żużel sporadycznie przez 4 lata, a treningami punktowanymi będziesz jarał się tak jak ja.;f
kibicLBN pisze:A tak serio to obawiam się że może powtórzyć się historia gdzie Paweł jest super na treningach a w meczu pojedzie bardzo przeciętnie.
Jak dla mnie, po tych paru biegach, które widziałem to stwierdzam, że jest w gazie. Problem jednak w tym, że było to na torach, które Miesiąc bardzo dobrze zna, więc do końca jego "gazu" pewnym być nie można.;]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- luckylukelbn
Trening dzis piatek? Czy piatek sobota ?
Piatek i sobota.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
o której??
bo o 18 Polska gra mogliby się wyrobić z końcem treningu przed:)
bo o 18 Polska gra mogliby się wyrobić z końcem treningu przed:)
No właśnie. A ty Vadik nie wiesz ? Zawsze w temacie jesteś 
zdarza sie najlepszym