Treningi
Re: Treningi
wlasnie jechal jelen w strone stadion pewnie dzis trenuja 
cos tam drze jape ze stadionu, wiec pewnie trenuja
Byłem parę minut przed 16 i był Jeleń, Borowicz i chyba jacyś amatorzy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
smerf_997 pisze:Jeleniewski ani razu nie przegrał z Borowiczem.
BRAWO!
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- Jutro ponoć tren o 17
Ponoć to jutro burza o 17 więc pogoda znów może sprawić psikusa i banda pijusów będzie się w Niedziele pyrgać,że zawodnicy nie chcą jechać 
Może Lombard odpowie nam na to pytanie
lombard pisze:Po nocnych opadach deszczu zastanawiałem się czy termin turnieju O Brązowy Kask nie jest czasem zagrożony i doszedłem do wniosku, że jednak absolutnie nie.
GeloSMT pisze:Ponoć to jutro burza o 17 więc pogoda znów może sprawić psikusa i banda pijusów będzie się w Niedziele pyrgać,że zawodnicy nie chcą jechać
to niech po tej burzy spasują motory i zapiszą ustawienia w zeszycie
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Standardowo wyszedłem po pierwszej serii 
Obecni: Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski, Baran, Miesiąc, Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek.
Stachyra, Jeleniewski - start dla Dawida, na trasie powiększał przewagę
Stachyra, Jeleniewski - tak samo
Stachyra, Jeleniewski - start dla Daniela, jednak na wyjściu z pierwszego wirażu przycinka Dawida i wyprzedził Jelenia
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - Karol najgorzej ze startu, dodam jeszcze, że Robert spóźnił się i wystartował bez wcześniejszego wyjazdu na tor
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - Karol ponownie najgorzej ze startu i na trasie równie wolno
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - tak samo, Paweł starty całkiem dobre
Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek (d/st) - bez historii, Mateusz z Leszna szybki na starcie i na trasie, Mateusz z Częstochowy w kontakcie
Łukaszewski, Borowicz
Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek
Ciekawy jestem jak tam w drugiej serii, ale z tego co można zauważyć, to poprawę w startach Pawła Miesiąca. Jeśli w drugiej serii Karol przegrywał z Pawłem to chyba można spodziewać się jednej zmiany w składzie.
Pozdrawiam
Obecni: Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski, Baran, Miesiąc, Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek.
Stachyra, Jeleniewski - start dla Dawida, na trasie powiększał przewagę
Stachyra, Jeleniewski - tak samo
Stachyra, Jeleniewski - start dla Daniela, jednak na wyjściu z pierwszego wirażu przycinka Dawida i wyprzedził Jelenia
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - Karol najgorzej ze startu, dodam jeszcze, że Robert spóźnił się i wystartował bez wcześniejszego wyjazdu na tor
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - Karol ponownie najgorzej ze startu i na trasie równie wolno
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - tak samo, Paweł starty całkiem dobre
Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek (d/st) - bez historii, Mateusz z Leszna szybki na starcie i na trasie, Mateusz z Częstochowy w kontakcie
Łukaszewski, Borowicz
Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek
Ciekawy jestem jak tam w drugiej serii, ale z tego co można zauważyć, to poprawę w startach Pawła Miesiąca. Jeśli w drugiej serii Karol przegrywał z Pawłem to chyba można spodziewać się jednej zmiany w składzie.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
To, że Baran jest bez formy to nie nowina. Ale żeby dostawał na starcie nawet od Miesiąca? To juz katastrofa....
Problem w tym, że obaj w meczu w Grudziądzem mogę przywieść tyle samo, czyli całe nic. Mamy jeszcze jednego zawodnika.... ale......
Problem w tym, że obaj w meczu w Grudziądzem mogę przywieść tyle samo, czyli całe nic. Mamy jeszcze jednego zawodnika.... ale......
Każdemu jego Everest...
- luckylukelbn
Tymczasem wczoraj: http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... &Itemid=54