30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
michalw

#276 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 21:29

$korzen$ pisze:W innym temacie (nasi w startach zagranicznych). Co do Piszcza, masz racje jestem jego wielkim fanem i mimo ze moze mu nie idzie jestem pewien ze jeszcze nie raz wygra Lublinowi mecz. A ty bys troche szacunku okazal bo narazie poziomem bije waszych (poza jedrzejakiem i klingbergiem) na lep.

na lep na muchy????? nie oorzekaj o poziomie zawodnikow po jednym udanym meczu!! Bedzie mogl sie wykazac w niedziele stawiam wynik 41 49. Co do juniorów.....to niewiele brakowalo a w polfinale MMPPK szczeki by wam pospadaly a wynosicie sie z nimi do poziomu conajmniej czołówki ekstraligi!! Przeciez oni by NIC w gdansku nie pomogli, podobnie teraz NIC was nie uchroni przed porażką z gdanskiem. Poki co macie druzynę mogącą z gdanskiem zrobic 27 pkt a nie pokonac gdansk, wiec nie rob z was nie wiadomo jakiego mocnego zespolu. Mocne to wy macie tylko te kraty i dziury na torze.

maloh
Szkółkowicz

#277 Postautor: maloh » 25 maja 2004, o 21:41

michalw pisze:zobaczymy kogo w niedziele bedzie piszczo robił :lol: :lol: , przytaczacie wyniki Jedrzejaka z anglii, a gdzie wyniki Piszcza???? :?: :?: :?:

ja wiem że Kenneth wraca do formy :)
4. Kenneth Bjerre 14 (3,2,3,2,3,1)

a na rozkładzie miał :
III. Bjerre, Norris, Svab, Kylmakorpi [4:2 | 10:8]
V. Schields, Bjerre, Svab, Ostergard [3:3 | 16:4]
VIII. Bjerre, Schlein, Ostergard, Ljung [5:1 | 29:19]
IX. Lyons (złota rezerwa), Bjerre, Moore, Svab (w) [2:7 | 31:26]
XIV. Bjerre, Kylmakorpi, Schlein, Moore [4:2 | 47:40]
XV. Schields, Norris, Bjerre, Screen [1:5 | 48:45]

może nie potentaci , ale to Anglia :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#278 Postautor: Gelo » 25 maja 2004, o 22:06

Bedzie mogl sie wykazac w niedziele stawiam wynik 41 49. Co do juniorów.....to niewiele brakowalo a w polfinale MMPPK szczeki by wam pospadaly a wynosicie sie z nimi do poziomu conajmniej czołówki ekstraligi!! Przeciez oni by NIC w gdansku nie pomogli, podobnie teraz NIC was nie uchroni przed porażką z gdanskiem. Poki co macie druzynę mogącą z gdanskiem zrobic 27 pkt a nie pokonac gdansk, wiec nie rob z was nie wiadomo jakiego mocnego zespolu. Mocne to wy macie tylko te kraty i dziury na torze.

Stary, co i komu chcesz udowodnic? Mamy drużynę jaką mamy. Jeżeli TŻ albo Gorzów nie wygra z Wybrzeżem to nikt nie wygra, a juz na pewno nie wasza drużyna. A poza złośliwosciami, co masz do zaoferowania na forum? Może nie jestesmy mocni ale na Was nawet w Ostrowie wystarczy.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#279 Postautor: Jinxsior » 25 maja 2004, o 22:10

michalw pisze:
na lep na muchy????? nie oorzekaj o poziomie zawodnikow po jednym udanym meczu!! Bedzie mogl sie wykazac w niedziele stawiam wynik 41 49. Co do juniorów.....to niewiele brakowalo a w polfinale MMPPK szczeki by wam pospadaly a wynosicie sie z nimi do poziomu conajmniej czołówki ekstraligi!! Przeciez oni by NIC w gdansku nie pomogli, podobnie teraz NIC was nie uchroni przed porażką z gdanskiem. Poki co macie druzynę mogącą z gdanskiem zrobic 27 pkt a nie pokonac gdansk, wiec nie rob z was nie wiadomo jakiego mocnego zespolu. Mocne to wy macie tylko te kraty i dziury na torze.

Chcialem ci tylko przypomniec,ze gdyby nie Jelenewski to twoi wspaniali juniorzy zapierdalali by piechota na stadiaon na MMPPK.
Wracajac do naszego stadionu...chcialbys miec taki, bo to co widze na filmikach kreconych z waszej trybuny wola o pomste do nieba.
Jestem mocno ciekawy co ciekawego tu napiszesz jak w niedziele wygramy.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2004, o 22:12 przez Jinxsior, łącznie zmieniany 1 raz.

Sober
Senior

#280 Postautor: Sober » 25 maja 2004, o 22:11

maloh pisze:
michalw pisze:zobaczymy kogo w niedziele bedzie piszczo robił :lol: :lol: , przytaczacie wyniki Jedrzejaka z anglii, a gdzie wyniki Piszcza???? :?: :?: :?:

ja wiem że Kenneth wraca do formy :)
4. Kenneth Bjerre 14 (3,2,3,2,3,1)

a na rozkładzie miał :
III. Bjerre, Norris, Svab, Kylmakorpi [4:2 | 10:8]
V. Schields, Bjerre, Svab, Ostergard [3:3 | 16:4]
VIII. Bjerre, Schlein, Ostergard, Ljung [5:1 | 29:19]
IX. Lyons (złota rezerwa), Bjerre, Moore, Svab (w) [2:7 | 31:26]
XIV. Bjerre, Kylmakorpi, Schlein, Moore [4:2 | 47:40]
XV. Schields, Norris, Bjerre, Screen [1:5 | 48:45]

może nie potentaci , ale to Anglia :)

Widzisz - akurat Schields jest z Australii :twisted: I tu sie potwierdza Twoja znajomość żużla. :) Peter by wykręcił tam z palcem w ***** komplet więc jeśli chodzi o stranieri to nam do pięt nie dorastacie.