Stadion

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

Re: Stadion

#5026 Postautor: InDorka » 1 lipca 2012, o 15:12

Meesha olaboga...rece i nogi mi opadły :oops: a wierzylam w Ciebie jak w Zawisze :wink:
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

meesha
Trener
Kontakt:

#5027 Postautor: meesha » 1 lipca 2012, o 15:18

Przepraszam, ale to nie Ty się musiałaś szarpać, żeby nie zerwali nam flagi na ich stadionie :) Ale to dawne dzieje, teraz już mi nie wolno być fanatykiem. Pozostaje tylko fascynat ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#5028 Postautor: InDorka » 1 lipca 2012, o 15:27

Nie przepraszaj pochopnie, bo ja bym sie z checia poszarpala... :lol:
Inna rzecz, ze kazda milosc wymaga poswiecen, prawda?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#5029 Postautor: sadychor » 19 września 2012, o 11:57

Pamieta ktos jak bodajze w tym temacie byla poruszana kwestia dopuszczalnej liczby widzow wg nowej ustawy :?:
W pewnym miescie oddalonym od Lublina o ok. 500 km takowe prawo nie dociera, bo jak tam sami ludzie piszo ;)
już sie nie martwcie o bilety, nawet jak bedzie potrzeba to kolejne 10 tys. jutro wydrukują, juz prezes o to zadba, okazja do nabicia kasy jak nigdy...

ale nie ma takiej opcji aby was nie wpuszczono, nigdy w histori kilkunastu lat wstecz takie coś sie nie zdarzyło, kupujecie bilet i wchodzicie, nie ma możliwości aby biletów zabrakło...

nie zabraknie sie nie martw ;) programów co najwyzej tak ale nie biletów, kazdy kto zapłaci wejdzie, w zeszłym roku to nawet na ksero drukowali jak niby juz brakowało ale jeszcze nikt nie wszedł bo miejsca zabrakło, nie ma takiej opcji juz prezes o to zadba i sam dopilnuje ;)

I jak kazdy widzial, ludzi bylo do groma i nikt nic nie powiedzial. Oficjalnie jak na ten czas.
No i rodzynek
Klatka ma pojemność coś ponad 400 osób a tyle na pewno nie przyjedzie z Lublina więc nie ma ryzyka że kogoś nie wpuszczą.

:D :D
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#5030 Postautor: Hela » 19 września 2012, o 12:00

Kwestią kluczową jest na ile osób mają pozwolenie na organizację imprez masowych?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#5031 Postautor: istred » 19 września 2012, o 12:01

Nie, no jak ludzie piszo to tak musi być. Nie ma przeproś :)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#5032 Postautor: sadychor » 19 września 2012, o 12:15

Hela pisze:Kwestią kluczową jest na ile osób mają pozwolenie na organizację imprez masowych?

Na tyle ile przyjdzie najwidoczniej :D Sektor buforowy rowniez powinien byc wolny od widzow. Zaraz zaraz, o czym ja mowie, jaki sektor buforowy...
Przepisy tez cos niby wspominaly o swiatlach na stadionie.
Doszukal sie ktos tego komunikatu o przedluzeniu licencji dla Startu :?:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

GeloG89
Szkółkowicz

#5033 Postautor: GeloG89 » 19 września 2012, o 12:55

Po wizycie w Gnieźnie jak i paru innych "stadionach" w I lidze, śmiem twierdzić że nasz obiekt ma najkrótsza drogę do poziomu extraligowego. Gnieznu zazdrościłem jedynie krzesełek na całym stadionie i parku maszyn, ale reszta była daleko z tylu.
Mam pytanie do zorientowanych.
Kiedy ruszą prace nad przenosinami parku maszyn??

Mad
Senior

#5034 Postautor: Mad » 19 września 2012, o 13:08

Ciekawe, ciekawe idąc za powiedzeniem ,,cudze chwalicie swego nie znacie,, jestem pod wrażeniem, aczkolwiek mam trochę odrębne zdanie na ten temat :wink: