Sponsor tytularny KMŻ - Lubelski Węgiel Bogdanka
Re: Sponsor tytularny KMŻ - Lubelski Węgiel Bogdanka
Przenieście się panowie na jakiś onet z takimi "dyskusjami". Oszczędzicie mi klikania w krzyżyk, za co będę niezmiernie wdzięczny 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Przepraszam panie meeshu ale ja tam nie obstaję za tym czy tamtym tylko nie wolno mówić że jak 5 kopie leżącego , że kopał go jeden
Tu nie chodziło o politykę, tylko denerwuje mnie manipulowanie faktami 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ge(L)o pisze:Witamy w POlsce.
Ale że co? Skoro bąknął coś o tym, że nie zgodził się na korupcyjną propozycję to poszedł dalej i zgłosił się do CBA ze swoimi podejrzeniami. Jaka w tym wina Platformy czy jakiejkolwiek innej partii?
Czas na zmiany :]
Jaki tu spokój...na na na na
Nikt się nie bawi...na na na na.......

Nikt się nie bawi...na na na na.......
sting126 pisze:Ge(L)o pisze:Witamy w POlsce.
Ale że co? Skoro bąknął coś o tym, że nie zgodził się na korupcyjną propozycję to poszedł dalej i zgłosił się do CBA ze swoimi podejrzeniami. Jaka w tym wina Platformy czy jakiejkolwiek innej partii?
niektórzy tak mają że jak się dzieje coś złego lub podejrzanego to wina ich przeciwników politycznych a jak przez kilka ostatnich lat Bogdanka była wzorem nikt nie mówił: o to POlska właśnie...ech.
Jak nie było podstaw mówić tak w ostatnich latach, to również nie ma podstaw mówić tak teraz.
Krew mnie zalewa jak widzę, że ludzie tak bardzo utożsamiają się z polityką i pokazują swoją nienawiść do mających inne poglądy. Polacy najmniej ufają politykom i jednoczesnie utożsamiają się z hasłami przez nich głoszonymi. Naiwniacy, wierzą, że hasła po wyborach .... nie zostaną tylko hasłami.
PS. Mógłby jakis moder wreszcie wyczyścić te posty z politycznymi wycieczkami. Parafrazując stary dowcip przedwyborczy: "Byłoby millej i na pewno leppiej"
Krew mnie zalewa jak widzę, że ludzie tak bardzo utożsamiają się z polityką i pokazują swoją nienawiść do mających inne poglądy. Polacy najmniej ufają politykom i jednoczesnie utożsamiają się z hasłami przez nich głoszonymi. Naiwniacy, wierzą, że hasła po wyborach .... nie zostaną tylko hasłami.
PS. Mógłby jakis moder wreszcie wyczyścić te posty z politycznymi wycieczkami. Parafrazując stary dowcip przedwyborczy: "Byłoby millej i na pewno leppiej"
Każdemu jego Everest...
w Polsce gospodarka ma nadal niestety dużo powiązań z polityką i często nie rachunek ekonomiczny ale przynależność partyjna prezesa decydują o losach tej czy innej firmy...
Bogdanka jest firmą prywatną i w gestii właścicieli leży to co będzie się z nią (a także lubelskim żużlem) działo...
Śmieszy jedynie to że niektórzy wierzą w hasło CAŁE ZŁO TO PO...
jak widać sprawa mocno rozwojowa i coraz mniej idąca w spiskową teorię dziejów:
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640, ... __ale.html
Bogdanka jest firmą prywatną i w gestii właścicieli leży to co będzie się z nią (a także lubelskim żużlem) działo...
Śmieszy jedynie to że niektórzy wierzą w hasło CAŁE ZŁO TO PO...
jak widać sprawa mocno rozwojowa i coraz mniej idąca w spiskową teorię dziejów:
Ja wiem, że telewizja kłamie, a TVN to marionetki w rękach PO, ale jak ktoś ma ochotę to posłuchać Tarasa to dziś o 15 ma chyba być z nim wywiad w TVN CNBC Biznes (taka była wczoraj informacja).
Można oglądać w internecie -> http://tvnplayer.pl/cnbcvideo.html
Można oglądać w internecie -> http://tvnplayer.pl/cnbcvideo.html
Troche zaczyna to wygladac tak jakby ktos nie mogl (nie umial) pogodzic sie z porazka.
Troche zaczyna to wygladac tak jakby ktos nie mogl (nie umial) pogodzic sie z porazka.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Co nazywasz porazka
Kariera Tarasa to sukces poprzez prace, porazka pasuje do tej drugiej strony.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
do jakiej drugiej strony? 
Zawsze sa dwie strony "konfliktu".
Czy Ty we wszystkim musisz widziec polityczno-systemowy podtekst
Slownika zabraknie, a Ty dalej bedziesz sie wcinal. Masz jakies skrzywienie na tym punkcie 
Czy Ty we wszystkim musisz widziec polityczno-systemowy podtekst
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji