30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#376 Postautor: meesha » 28 maja 2004, o 18:29

Czarek pisze:Ja wiem, że Piątek jest sponsorem od paru lat czyli miał czas żeby jako sponsor zorganizować sobie bieg. Teraz robi zwykłą polityczną szopkę i ja po 15 biegu wychodzę ze stadionu. A co do Śledzia to tylko takie ostrożne przypuszczenie z mojej strony.

A ja tam nie mam nic przeciwko. Dobrze by było od każdego potencjalnego eurodeputowanego, który zamierza się "niespodziewanie" pojawić na stadionie w niedzielę, wyciągnąć po 10.000 (euro :lol: ) i niech sobie jeżdżą po meczu nawet i do północy 8)

marius

#377 Postautor: marius » 28 maja 2004, o 18:46

meesha pisze:
marius pisze:ale coz w rzeszowie stal tez z wami jezdzil bez kuciapy

Stal jeździł :lol: :lol: :lol: Uczcie sie polskiego bo może być ciężko na maturze :? A Rzeszów i Kuciapa pisze się dużymi literami (tak na marginesie)

Jeśli ktoś nie zauważył to Gdańsk i Gorzów w pierwszej rundzie odjechały 4 mecze u siebie i 2 na wyjeździe, natomiast Lublin (i Grudziądz) 2 u siebie i 4 na wyjazdach. Kalendarz jest jak widać w tym roku lekko popaprany, ale w rundzie rewanżowej działa na naszą korzyść, więc poczekajmy przynajmniej do końca rundy zasadniczej i wtedy zobaczymy kto będzie lepszy :twisted:

Jesli chodzi o mature to niejeden chcialby ja zdac tak jak ja wiec sie za bardzo nie podniecaj poza tym chcialem byc blizej waszego sledziiiiikowego jezyka i zgubiiiilem jedna literke. A nie wiem czy ten akcencik ktory wy tam macie zaciagajacy ze wschodu jest taki Polski. A co do duzych liter to moze i sie pisze ale pewnie u was sie tez pisze Kucjjjapa.

Jak u was goscie walili do nas"Pjewnie wy z daljeka przyjjechali bo slichac po akcencje" to poprostu CZYSTA POLSZCZYZNA UKRAINSKA

W OSTROWIE to bedzieci ciink(i)o piszcz(ec) zreszta juz w niedziele was Wybrzeze sprowadzi na ziemie, bedzie wam latwiej bo tak spasc z takiej wysokosci po meczu z ostrowem byloby dla was szokiem, a tak to sie za bardzo nie poobijacie.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior