meesha pisze:marius pisze:ale coz w rzeszowie stal tez z wami jezdzil bez kuciapy
Stal jeździł

Uczcie sie polskiego bo może być ciężko na maturze

A Rzeszów i Kuciapa pisze się dużymi literami (tak na marginesie)
Jeśli ktoś nie zauważył to Gdańsk i Gorzów w pierwszej rundzie odjechały 4 mecze u siebie i 2 na wyjeździe, natomiast Lublin (i Grudziądz) 2 u siebie i 4 na wyjazdach. Kalendarz jest jak widać w tym roku lekko popaprany, ale w rundzie rewanżowej działa na naszą korzyść, więc poczekajmy przynajmniej do końca rundy zasadniczej i wtedy zobaczymy kto będzie lepszy

Jesli chodzi o mature to niejeden chcialby ja zdac tak jak ja wiec sie za bardzo nie podniecaj poza tym chcialem byc blizej waszego sledziiiiikowego jezyka i zgubiiiilem jedna literke. A nie wiem czy ten akcencik ktory wy tam macie zaciagajacy ze wschodu jest taki Polski. A co do duzych liter to moze i sie pisze ale pewnie u was sie tez pisze Kucjjjapa.
Jak u was goscie walili do nas"Pjewnie wy z daljeka przyjjechali bo slichac po akcencje" to poprostu CZYSTA POLSZCZYZNA UKRAINSKA
W OSTROWIE to bedzieci ciink(i)o piszcz(ec) zreszta juz w niedziele was Wybrzeze sprowadzi na ziemie, bedzie wam latwiej bo tak spasc z takiej wysokosci po meczu z ostrowem byloby dla was szokiem, a tak to sie za bardzo nie poobijacie.