Logo KMŻ 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: Logo KMŻ 2013

#26 Postautor: meesha » 5 listopada 2012, o 20:21

Ale przeciez "my" nic nie chcemy zmieniac. Przeczytaj moj poprzedni post w tym temacie a znajdziesz odpowiedz co o tym myslimy...
A od slonecznika bardziej lubie popcorn ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

Re: Logo KMŻ 2013

#27 Postautor: Koper » 5 listopada 2012, o 20:26

Co do zmiany logo to speedwayowiec chyba nieuważnie zapoznałeś się z opiniami jakie wyrazili w tym temacie kibice, a ja w swoim pierwszym poście jaki napisałem w tym temacie cytując wypowiedź istreda zasygnalizowałem jaką opinie w tej sprawie ma lubelski fanklub.

truskawa pisze:Fajnie, ze się "chłopakom z Gorzowa" podoba. Niech sobie zatrudnią agencję Mustang do zmiany logo Stali Gorzów. Ciekawe co na to reszta chłopaków z Gorzowa?

W Gorzowie oczywiście nikt nie dotyka historycznego logo, ale w tym wypadku chyba warto odnotować fakt że marketingowcy Stali Gorzów stworzyli dodatkowe (niezależne od historycznego herbu klubu) logo marketingowe coś jak u nas w Lublinie oprócz herbu miasta funkcjonuje marketingowe logo popularnie zwane tubtinem.

Takim logo marketingowym Stali Gorzów jest:
Obrazek

są też gadżety produkowane z tym logo:
Obrazek

Obrazek

Wcześniej marketingowcy Stali Gorzów zainicjowali akcję "Life Stal" o której można przeczytać tutaj:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/17884 ... tal-gorzow

z tym hasłem też powstały gadżety:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec