Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

Re: Skład na sezon 2013

#1076 Postautor: truskawa » 17 grudnia 2012, o 15:20

Rabiosa pisze:Prezes Ministerstwa Sportu - mówi Ci to coś .... kompromitacja

Nie wiem o czym piszesz.

Rabiosa pisze:Jeżeli nie zna się na Sporcie to jakim cudem ma wiedzę na temat trenerów i żużlowców , przecież to dla niego czarna magia bo się nie zna

Zatrudnia Jacka Ziółkowskiego, który się zna. Jest też reszta Zarządu, która się zna. Do tej pory w klubie co roku za słabe wyniki sportowe odpowiadał trener, a nie prezes i zmiany te zawsze wychodziły na dobre. Wilk>Dzikowski>Wardzała.

Rabiosa pisze:kompromitujesz się post za postem , wszystko co piszesz jest pozbawione jakiejkolwiek logiki.

Rabiosa pisze:Przenieś się lepiej na forum gier komputerowych

zieeew
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

BR
Senior

#1077 Postautor: BR » 17 grudnia 2012, o 15:20

kibicLBN pisze:Nas nawet na trenera nie stać 8)

a po co trener jak nie ma kogo trenować ;)

Kalhorn
Junior

#1078 Postautor: Kalhorn » 17 grudnia 2012, o 15:34

Młodzieżowców trochę na rynku jest np. w Toruniu czy Zielonce, które nawet przymieżały się do zgłoszenia drużyny juniorskiej w II lidze (a lepiej "rozjeżdżać" juniorów w I lidze, nie ponosząc kosztów prowadzenia drużyny). Przy odrobinie, rozeznania, szczęścia i profesjonalnym poprowadzeniu takiego młodego zawodnika, możemy trafić na kogoś podobnego do Borowicza. Tylko to już należałoby zbadać rynek i prowadzić rozmowy odnośnie wypożyczenia (ewentualnie zakontraktowania jako gościa). Czy takie rozmowy są prowadzone? Nie wiem, ale mam nadzieję, że tak.
Inna sprawa, że z takiego zawodnika byłaby pociecha najprawdopodobniej przez rok. Alternatywą jest szkółka z prawdziwego zdarzenia i właśni wychowankowie. Tylko, że ostatnimi którzy zdali licencje w naszych barwach są: Kępa 2005, Klimek 2006, Jendrej 2010... kogoś pominąłem? Czy jest wogóle w Polsce taki klub który jest w tym aspekcie bardziej "W dupie" niż my?!
Dlatego podstawą dla mnie jest podpisanie kontraktu z Wardzałą, który moim zdaniem podejście do juniorów, czas oraz chęci na ich szkolenie ma.

Davv
Kadrowicz