Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Re: Skład na sezon 2013

#1226 Postautor: Cooper » 18 grudnia 2012, o 14:04

go! pisze:
Cooper pisze:Wszystko fajnie, ale naprawde ciaganie sponsorow po sadach uwazasz za dobry ruch wizerunkowy?

Moze warto spisac umowe sponsorska z Krukiem? Mimo sponsoringu i tak sporo jeszcze wyjdzie do przodu na zleceniach z klubu ;)

Olo, tory Twojego myslenia sa jak zwykle zaskakujace jak motocykl Franciszka :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1227 Postautor: Gelo » 18 grudnia 2012, o 14:04

Dawid na FB pisze do lubelskich kibiców - nie bedzie u nas jezdził. A moze to ostatnia proba pobudzenia działaczy do działania? Oby

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#1228 Postautor: niespokojny » 18 grudnia 2012, o 14:06

To bardzo dziwne. Bo te ''teorie'' sa rozwiazaniami powszechnie stosowanymi w biznesie, przez korporacje przy których KMŻecik mozna porównać do straganu z cebulą i czosnkiem w Koziej Wólce. Niestety ale
meesha pisze:"siedzę" w tym środowisku i wiele rzeczy widziałem i słyszałem. Stąd wiem, że teoria swoje, a proza życia swoje...
to mnie tylko utwierdza w przekonaniu, ze w klubie panuje amatorka, która sprowadza sie jedynie do żebrania o mamone z miasta i Bogdanki. O negocjacjach z zawodnikami nie wspomne, tutaj przyklad Stachyry i Miśkowiaka rozwiewa watpliwosci. Wystarczyło szczescia na II lige, bo tam zawodnicy po prostu nie mieli lepszej alternatywy, a w I lidze konkurencja nas zamiata.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2012, o 14:10 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.