30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#501 Postautor: Przemas » 31 maja 2004, o 14:31

Zajebisty mecz byl :D udalo mi sie nagrac kawalek meczu :) jakbede mial czas to przerobie filmik!!

teżet z Lublina najlepsza w Polsce drużyna teżet z ...... :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#502 Postautor: meesha » 31 maja 2004, o 14:42

Jak sobie ktoś przed / w czasie meczu parę browarów strzeli to jeszcze pół biedy. Gorzej trochę jak Żołądkowa Gorzka leje się LITRAMI. Fajnie się bawią chłopaki ale po ch** rzucać na tor butelki, trąbki, kawałki trąbek, monety i co tylko się da. Czy musi się wydarzyć tragedia, żeby postawić chociaż jedną osobę przy drugiej prostej, która będzie patrzyła czy nic na torze nie leży :?: :?: :?:

KOZIOŁEK

#504 Postautor: KOZIOŁEK » 31 maja 2004, o 14:56

Z tym rzucaniem "śmieci" na tor to bez kita szczyt CHAMSTWA i GŁUPOTY, który może zakończyć się tragicznie w skutkach dla zawodników!Szanujmy ich "pracę", bo jest ciężka i łatwo o tragedie na torze!Wypier****y chamstwo ze stadionów żużlowych :!:

Kilok

#505 Postautor: Kilok » 31 maja 2004, o 15:02

Jinxsior pisze:No i jeszcze jedno co mnie bardzo zmartwilo, czemu jest taka wiocha u nas??? Cala polska sie z nami laczyla w zalobie po Robercie, wczoraj nikt slowkiem nie wspomnial o smierci Rafala nie mowiac juz o minucie ciszy, ktora byc powinna, na innych stadionach wczoraj taka sytuacja miala miejsce.Jest mi wstyd za organizatorow.

Marjan i spolka zarzucili temat aby skandowac imie i nazwisko Rafala zachecili do tego sektor obok.Nie bralo w tym udzialu za duzo osob ale to moim zdaniem z tego powodu ze wiekszosc nie wiedziala o tej sytuacji.

Gosia
Szkółkowicz

#506 Postautor: Gosia » 31 maja 2004, o 15:02

obczajacie jakiego mialem farta ;]

ide sobie podczas prezentacji po murawie, a tu goscie z gdanska odpalaja jakies peterdy. i ktos wystrzelil w gore taka petarde na patyku. peterda w gorze wybuchla a polmetrowy kij spadl z nieba jakies 1,5 metra odemnie. myslalem ze to jakis indianin mnie goni ;]

Paweł jest take powiedzenie komentujące Twojego farta " głupi ma zawsze szczęście " :P:P Oczywiście to żart :)

Shack
Administrator

#507 Postautor: Shack » 31 maja 2004, o 15:21

chyba czas cos napisac :]

super oprawa, chyba takiej prezentacji jeszcze w całej historii spotkań żużlowych w Lublinie nie było. Doping na 4 :] do Gdańska sie nie umywa, no ale juz jest lepiej niz było.

jeli chodzi o mecz, to przypomina sie powiedzenie "Nie taki diabeł straszny jak go maluja" ;) Chrzano i Kostek sami meczu nie wygrają. Jeśli ktoś twierdził, że Gdańsk wyrwał ich Apatorowi to gratuluje. Na plus zaskoczył Stojan. Jabłonki ??? gdzies już to chyba widzieliśmy. Jabłonki lezą gdzie jest kasa, jadą na opinii z przed lat. Fakty są takie że sa cieniutcy. Mirek jak Mirek ale Krzycho słabszy niż przed rokiem. No i chyba największa bolączka Gdańska - brak obcokrajowca. Karger owszem pojdzie na gdańskim betonie, ale czy u nas czy w Gorzowie, czy nawet w Ostrowie będzie cieniował i to mocno.

Zwycięsców sie nie ocenia, ale gdyby Śledź z Frankiem mieli sprzęt jak należy, to wynik by brzmiał 55:35, albo i lepiej ;). Nie spodziewałem sie takiej zadziorności u Karlssona. Taka walka z Kosciechą :] No i w końcu najlepszy występ Grześka Knappa w naszych barwach. Co daje dobra motywacja :]

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener