Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
TOMMY80

Re: Skład na sezon 2013

#2576 Postautor: TOMMY80 » 5 stycznia 2013, o 20:53

poli pisze:wyglada na to ze sprawka i skrzydlewski dogadali sie miedzy soba ze zrobia fajny sklad za fajna kase i pozniej beda trabic w mediach ze sie da :D

Obyś się nie mylił i w drugim tygodniu 2013r wystrzelą nam kontrakty gwarantujące walkę o pierwszą czwórkę.
PS. Mimo wszystko wierzę, że powalczymy w sezonie 2013(i to nie o utrzymanie) :D :D :D Cierpliwości
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ LATA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#2577 Postautor: GeloSMT » 5 stycznia 2013, o 21:00

ravajas pisze:a co byście pisali gdyby u nas miał podpisane misiek, stachyra, jeleń, watt (lub np harris), a tu przez barana, który nie dostał kasy do 20. stycznia, klub nie wystartował? coś by to zmieniało?

Ja wtedy bym pisał,że Sprawka jest mega popeliniarzem bo nie potrafi zamknąć "starych" zobowiązań a już otwiera nowe a tak w moim mniemaniu jest "tylko" popeliniarzem :lol:

A na poważnie gdyby tak było to zawodnicy byliby już spłaceni tylko dlatego,że trzech z czterech których wymieniłeś ten problem(brak kasy) dotyczy-dotyczył.
I uwierz na słowo,że nie chodzi mi o Barana bo nawet kolesia nie znam po prostu założyłem z Derim coś w rodzaju sprawy detektywistycznej i drogą dedukcji wyszło nam,że kilku zawodników ma w klubie troszkę więcej do odebrania niż rynkowa wartość mega uroczej Zafiry i to do 20 stycznia :(

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#2578 Postautor: maestro76 » 5 stycznia 2013, o 21:26

a rozgonic ta amatorszczyzne w pi..u !

i zaczac w 2 lidze z nowymi ludzmi na zdrowych zasadach
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#2579 Postautor: Maxx » 5 stycznia 2013, o 21:30

Zasady powstania Lubelskiego Węgla KMŻ również miały być zdrowe podobno... O jakich zdrowych zasadach zatem mówimy? O takich, że jeden klient miałby zaprzepaścić wszystko co zostało dotąd stworzone? Klub, atmosfera, zapowiedzi awansu... Gdzie to wszystko? Kto tu kogo robi w ...?

Awatar użytkownika
kmzlublinfan
Senior

#2580 Postautor: kmzlublinfan » 5 stycznia 2013, o 21:38

Albo robią to specjalnie pod publikę, żeby było wesoło w czasie okienka transferowego :lol: .

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#2581 Postautor: Maxx » 5 stycznia 2013, o 21:41

A kto miałby to robić i po co? Gdzie umowa z Bogdanką? Gdzie trener? Gdzie zawodnicy? Skąd wypowiedzi o beznadziejnej sytuacji w klubie niejakiego Jelenia? Znikąd? Tylko po to aby było gorąco w okienku? Gorące okienka to w Holandii kolego... 8)

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#2582 Postautor: stefanzdzialek » 5 stycznia 2013, o 22:11

Oskarinho pisze:
Chaser pisze:Już szału dostaje jak włączam codziennie ten komputer łudząc się, że w końcu zobaczę jakiś kontrakt w Lublinie, a codziennie jest to samo - inne kluby coś podpisują a u nas cisza i cisza :twisted: :twisted:

Dokładnie to samo zjawisko szału dostrzegam u siebie. Szlag już mnie trafia na to co się dzieje w tym klubie. Ten dług musi byc większy niż 400 tyś i to duzo więcej, bo nie sądze, żeby przy długu 400 tyś mieć, aż takie problemy, albo po prostu są jakieś przekręty ...

Z tą pikietą to trzeba zacząć na poważnie myśleć 8)

Pikietę możecie robić, ale dziwi mnie że piszesz że 400 tys to gówno nie dług :) postaw się na miejscu tego idioty i idź do prezesa sponsora tytularnego i powiedz, ej przelewaj mi tu te 600 tys na 2013r i to do 15 stycznia najpóźniej, bo jak nie to rozłożysz lubelski żużel, muszę spłacić 4 paki za zeszły sezon i dwie stówy mi potrzebne żeby podpisać kontrakty z Mitką, Rempała i Miesiącem. To chyba twarde argumenty żeby tą kasę dostać, nie? Za 400 tys. Krosno odjechałoby cały sezon w II lidze (z play - off gdyby był) i jeszcze by im na Turniej o Puchar Burmistrza zostało. Więc nie pisz, że to mały dług. Inna sprawa, że go nie powinno być po sezonie 2012, ale jest i wiemy dzięki komu.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#2583 Postautor: Maxx » 5 stycznia 2013, o 22:17

Stary, o długach mówi się kiedy idą w miliony... Pokaż mi klub żużlowy bez długów, poza Orłem i leszczami, którzy jadą o pietruchę i na przetrwanie. 400 tys. zł długu kandydata do awansu do E-ligi? Pikuś, lub jak kto woli "Mały Pikuś". Ten klub został sprowadzony do statusu dziada. Nic więcej.

Awatar użytkownika