Gelu nie przesadzaj to forum o czarnym sporcie ,a nie jednokrotnie zauważyłem ,że raczej poloniści się tu wypowiadają.
Gelu wiesz,na kilku forach jestem i nie jednokrotnie kierowcy rajdowi lub drifterzy kaleczą polszczyznę i nikt ich nie upomina.Jak się w domu czy w szkole nie nauczył ,to szkoda Twojego czasu na naukę na forum.
Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
stary jestem - więc "przesadzam". Jako starszy dzierżę sztandar edukacji
jak mamy się porozumieć w jakiejkolwiek kwestii to przynajmniej rozmawiajmy w jednym języku
a bycie drifterem czy rajdowcem nie musi być równoznaczne z byciem analfabetą 
Nie poloniści tylko normalni ludzie, którzy posiadają to minimum intelektu, że potrafili przyswoić zasady pisania po polsku. Jeżeli dzięki tym upomnieniom, ktoś zacznie pisać poprawnie to ja to popieram, bo obcowanie z tumanami jakoś mi przyjemności nie sprawia.
To jak Panowie, o takich zawodnikach jak Kildemand i Adamczak mozna raczej zapomniec?
Lodz ma pierszenstwo w negocjacjach, a juz na pewno na chwile obecna. Podobno jedna z opcji odnosnie przyszlosci zuzla w Lodzi zakladala wejsce jakiegos mocnego sponsora, ciekawe na ile to mocny sponsor, bo moze sie okazac, ze Lublin ktory mial ogrom czasu na zbudowanie ekipy, bedzie mial duzo wieksze problemy i duzo gorszy sklad niz Lodz, ktora rzutem na tasme weszla do gry
Lodz ma pierszenstwo w negocjacjach, a juz na pewno na chwile obecna. Podobno jedna z opcji odnosnie przyszlosci zuzla w Lodzi zakladala wejsce jakiegos mocnego sponsora, ciekawe na ile to mocny sponsor, bo moze sie okazac, ze Lublin ktory mial ogrom czasu na zbudowanie ekipy, bedzie mial duzo wieksze problemy i duzo gorszy sklad niz Lodz, ktora rzutem na tasme weszla do gry
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Rudy pisze:Gelu nie przesadzaj to forum o czarnym sporcie ,a nie jednokrotnie zauważyłem ,że raczej poloniści się tu wypowiadają.
Gelu wiesz,na kilku forach jestem i nie jednokrotnie kierowcy rajdowi lub drifterzy kaleczą polszczyznę i nikt ich nie upomina.Jak się w domu czy w szkole nie nauczył ,to szkoda Twojego czasu na naukę na forum.
Błąd każdemu może się zdarzyć, ale już wielbłąd razi jak cholera. Wiem, że żyjemy w takim kraju, jakim żyjemy, ale odrobinę szacunku do własnego języka raczej by wypadało mieć
Era internetu, gg, fejsbuki i inny tego typu duperszmity naszych czasów
Mnie wybitnie razi, jak co trzecia osoba w Lublinie mówi "wchódź" zamiast wchodź. I chociaż nauczyłem się już żyć z lubelskimi ciapami, a nie po prostu kapciami, to tego "wchódzenia" nigdy nie zaakcpetuję