Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Rudy
Junior

Re: Skład na sezon 2013

#3001 Postautor: Rudy » 10 stycznia 2013, o 12:38

harry pisze:Szczerze powiedziawszy to prezes w tym wywiadzie zaskoczył mnie po raz pierwszy od dłuższego czasu. Pierwszy raz coś wspomniał o jakichś wyższych celach.
Nareszcie!!! :D
W tym układzie Kudriaszow i Mitko to mogą tylko na wyjazdy jeździć, żeby pogrążać finansowo naszych przeciwników. :D
A nasz skład szczególnie na nasz obiekt to widzę taki:
Jeleniewski
Woodward
Max
Zorro
A.Dryml
Łukaszewski

i nie ma bola żebyśmy tu przegrali z kimś.
I myślę, że przy bardzo rozsądnym gospodarowaniu pieniędzmi wyrobilibyśmy się w 1,3 i tym składem.

Harry to uważasz ,że jak Misiek przyjedzie ze Stachyrą nie pokąszą nas ? Oj myślę ,że będzie z nimi ciężko tym bardziej ,że Misiek jechał zazwyczaj bez treningów u nas ,a David nie będzie zbijał KSM i jak mówił na koniec sezonu znalazł receptę na lubelski tor.
Druga sprawa to Miesiąc,który zaczął lepiej startować na koniec sezonu pod rządami Wardzały u nas i może podpowiadać w Łodzi jeśli tam pójdzie, jak na nasz tor się poustawiać.Ale tu już obaw o przegraną nie mam jak w przypadku pierwszych dwóch wymienionych.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#3002 Postautor: GIGI » 10 stycznia 2013, o 12:41

Rudy pisze: Oj myślę ,że będzie z nimi ciężko tym bardziej ,że Misiek jechał zazwyczaj bez treningów u nas ,a David nie będzie zbijał KSM i jak mówił na koniec sezonu znalazł receptę na lubelski tor.

Więcej "pary" w łapach. To recepta na lubelski tor ;)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3003 Postautor: ravajas