Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
No i co? Doczekamy się dzisiaj jakiejś wiadomości o kontraktach. Czy znowu będzie cisza tak jak po poniedziałkowych obietnicach?.....
jurko pisze:No i co? Doczekamy się dzisiaj jakiejś wiadomości o kontraktach. Czy znowu będzie cisza tak jak po poniedziałkowych obietnicach?.....
oczy Cię bolą??? nie umiesz czytać??? jak by coś było wiadomo to by ludzie napisali, a tak kolejny bezsensowny post
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2013, o 19:00 przez marcinza, łącznie zmieniany 1 raz.
spokojny pisze:Manitou pisze:Rozesłał gotowe kontrakty ze z góry ustalonymi przez niego warunkami i czeka aż wrócą podpisane... wielki negocjator.
O proszę, skoro znasz takie szczegóły to może powiedz jeszcze do kogo rozesłał te kontrakty bo jesteśmy bardzo ciekawi?
Niestety za cienki jesteś żeby poznać te szczegóły
marcinza jeżeli już piszesz o czytaniu to może też trochę popatrz co piszesz .
Piszesz nieskładnie i bez sensu
A po drugie to moja cierpliwość i wielu innych osób jest ciągle wystawiana na dużą próbę .....
Więc mam nadzieję że się w końcu doczekam i zobaczę chociaż te trzy kontrakty o których to prezesunio ciągle mówi.
Jeżeli ciebie to nie interesuje to przynajmniej nie filozofuj bo ci to nie wychodzi
.
Piszesz nieskładnie i bez sensu
A po drugie to moja cierpliwość i wielu innych osób jest ciągle wystawiana na dużą próbę .....
Więc mam nadzieję że się w końcu doczekam i zobaczę chociaż te trzy kontrakty o których to prezesunio ciągle mówi.
Jeżeli ciebie to nie interesuje to przynajmniej nie filozofuj bo ci to nie wychodzi
- MikeMistrz
- Senior
jurko pisze:Piszesz nieskładnie i bez sensu![]()
![]()
Przyganiał kocioł garnkowi. Nowe konto Efene ?