ravajas pisze:Harry, ale to było jeszcze zanim Łódź podjęła decyzję, że poszukuje galerników
No ale co to zmieniło? Jakoś się udało poskładać do kupy skład. Młody, ambitny mam nadzieję. Taki lubię.
Yamaha, Kuciapy póki co na razie nie ma w planach.
ravajas pisze:Harry, ale to było jeszcze zanim Łódź podjęła decyzję, że poszukuje galerników
Ano zmieniło to, że 1,3 mln mogło się wydawać dużo, ale jak Łódź ma jechać i np może dysponować większym budżetem, to zawodnicy woleli poczekać.harry pisze:ravajas pisze:Harry, ale to było jeszcze zanim Łódź podjęła decyzję, że poszukuje galerników
No ale co to zmieniło?
yamahaR1 pisze:Dożyłem czasów, w których Kuciapa będzie wybawieniem
ravajas pisze:Ano zmieniło to, że 1,3 mln mogło się wydawać dużo, ale jak Łódź ma jechać i np może dysponować większym budżetem, to zawodnicy woleli poczekać.harry pisze:ravajas pisze:Harry, ale to było jeszcze zanim Łódź podjęła decyzję, że poszukuje galerników
No ale co to zmieniło?
yamahaR1 pisze:Dożyłem czasów, w których Kuciapa będzie wybawieniem i mile widzianym lideremto tylko ze mną jest coś nie tak czy ktoś jeszcze podziela mój ból ?
Na utrzymanie jeszcze spokojnie można coś urzeźbić z pozostałych zawodników, nic lepszego i tak nas nie czeka
meesha pisze:bartosch pisze:mysza wszystkich rozliczy. bojcie sie ci na d.s. i nie chodzi o akademik.
A tyle razy powtarzalem - "piles, nie pisz"
mustafa pisze:Szczerze...? Kuciapa to jest najmocniejszy i najlepszy zawodnik który pozostał i którego nam teraz najbardziej potrzeba. Później dopiero można sobie kontraktować Kildemandów i inne wynalazki. Jeżeli nie będzie Kuciapy to się mocno rozczaruję.(sic!)
Kuciapa blisko za miedzą i w końcu nadszedł czas żeby się dogadali.

jack08 pisze:A najlepsze jest to, że z naszym klubem dograne ma warunki zawodnik, który ani razu nie był wymieniony przez te 130 już stron
Extreme pisze:Jest też jeszcze jeden zawodnik, o którym chyba nic na forum jeszcze nie było, a jest bardzo blisko naszej drużyny, średniak raczej, ale może nas miło zaskoczy.
harry pisze:Widocznie nie jest w Łodzi aż tak kolorowo. Zresztą zobaczymy. Myślę, że z Łodzią możemy mieć podobne składy.
Kalhorn pisze:Skład, który powalczy: minimum o "pierwszą czwórke":
harry pisze:Jak prezes oglosił 1,3 mln na zawodników to ja się spodziewałem nawet trochę mocniejszego skłądu ale i ten nie jest głupi.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Remus pisze:Na obecną chwilę są duże rozbieżności finansowe pomiędzy klubem a Kuciapą.