albo wyszkolimy jakiegoś wychowanka w końcu...
No jeżeli Oskar w tym roku zda licencje w barwach KMŻ i ktoś to okrzyknie sukcesem Sprawki, to chętnie się z nim spotkam i wsadzę mu w dupę każdy kilogram sjenitu który Dariusz wspaniałomyślnie wysypał pod koła rozwoju tego talentu.
Skład na sezon 2013
- stefanzdzialek
- Senior
Re: Skład na sezon 2013
Spieracie się - Watt czy Cameron, a pewnie nie będzie żadnego z nich, tylko Polak senior (i wcale nie tata Karola).
Oprócz tego z juniorami się coś na pewno ruszy.
jerry78 pisze:Dokładnie tak. I chyba nikt z klubu nie obrazi się na mnie jeśli zdradzę, że klub szykuje dla kibiców fajną niespodziankę (już niedługo). Nie będę pisał o co chodzi, bo przestanie być to niespodzianką
Mam nadzieje że to będą żużloki juniory z prawdziwego zdarzenia
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Brawo Jerry. Uwielbiam posty typu: rzuć kurze ziarno 
pizek pisze:Już na warunkach Pana Sprawki to zawodnicy i w tamtym roku startowali a jak wyszło każdy wie... także widzę, że Pan Dariusz od zera staje się bohaterem na forum. Jak dla mnie trochę to dziwne i Ci co psioczyli tak niedawno teraz wypisują ahy i ohy jaki to Pan Dariusz dobrodziej, polityk i finansista![]()
Mam nadzieję, że ten pozytywny oddźwięk zostanie jakoś wykorzystany, jeżeli naprawdę mamy mieć podobny skład do Gdańska czy Grudziądza i pozyskamy jakiś nowych sponsorów albo wyszkolimy jakiegoś wychowanka w końcu...także moja rada, nie podniecajmy się tak i nie wiejmy jak ta przysłowiowa chorągiewka
tak, tak te ochy i achy o naszym panu dobrodzieju skończą się tak w okolicach 5 biegu w Gdańsku