Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Ciekawe ile prezes wziął od szweda za podpis?
Podstawi fury z ktorych zginal gazniki 
Czy ten czlowiek jakkolwiek rokuje? Bo tak po srednich to widze ze niekoniecznie...
Jutro macie szanse taczkę prezesiowi dać na prezentacji 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Nie rokuje. Ale można się spodziewać czegoś takiego. "Jak co roku poszliśmy kilku zawodnikom na rękę umożliwiając im ewentualną jazdę w polskiej lidze" - tak mówiłem ja, Dariusz Sprawka, na prezentacji anno domini 2013, czuwaj 
Realnie to skad niewiele lepszy od Rawicza ,i tylko kwestia kto bedzie spadkowiczem nr1 a kto nr2.
Frekwencja na Rzeszow-bis tez raczej nie oszolomi ,wiec oklo lipca prezesio bedzie plakal ze kasy malo,i mysle ze w wakacje ruszy sezon na taczki po totalnych blamazach wyjazdowych...pozdrawiam wszystkich kibicow Lubelskiego zuzla[/quote]
po co czekać do lata
jutro jest wielka promocja obok Olimpu w Leroy Merlin
oferta specjalna na TACZKI
w lecie będzie drożej 
Frekwencja na Rzeszow-bis tez raczej nie oszolomi ,wiec oklo lipca prezesio bedzie plakal ze kasy malo,i mysle ze w wakacje ruszy sezon na taczki po totalnych blamazach wyjazdowych...pozdrawiam wszystkich kibicow Lubelskiego zuzla[/quote]
po co czekać do lata
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Sledzio pisze:Jutro macie szanse taczkę prezesiowi dać na prezentacji
To nie jest głupi pomysł. Oczywiście nie mówimy tu o taczce normalnych rozmiarów, ale jakąś miniaturkę ze Smyka można by zabrać ze sobą
Zaratustra pisze: A mi się przypomina tekst z "Nic Śmiesznego". "A możesz mi powiedzieć po ch*j mi las"
A po ch*j nam szwedzki junior?
W dodatku nie ma na imię Mateusz - już prezes nie szuka według imion?
od 1988 tylko SPEEDWAY
Mamy nowego zawodnika. Jest nim Henric Lindqvist 
Zaratustra pisze:Nie rokuje. Ale można się spodziewać czegoś takiego. "Jak co roku poszliśmy kilku zawodnikom na rękę umożliwiając im ewentualną jazdę w polskiej lidze" - tak mówiłem ja, Dariusz Sprawka, na prezentacji anno domini 2013, czuwaj
pewność siebie
Sportowe Fakty
Tańszy wcale nie oznacza słabszy - tak skład na sezon 2013 Lubelskiego Węgla KMŻ ocenia prezes Dariusz Sprawka, który chciałby, aby drużyna powtórzyła w tym roku wyniki z poprzednich rozgrywek.
Z ostatecznymi wnioskami wstrzymam się do jutra ale jedna tylko myśl mi się po głowie kołacze i nie daje spokoju:
Jak do cholery można było wydać na taki skład 1,4mln?
Jak do cholery można było wydać na taki skład 1,4mln?
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Tak samo jak można było mieć w 2 lidze - 2 mln zł, objechać 14 meczów, mieć na koncie tylko 2 pogromy na swoją korzyść (+ jeden wpierdziel do 29 w Pile), awansować rzutem na taśmę i wyjść na 0
!
Pamiętacie jak przed sezonem 2011 nasz budżet miał być gotowy na pogromy we wszystkich meczach do 30? Tak kolorowo nie było a wyszliśmy na 0. Nie najlepiej z tymi rachunkami... Teraz też pewnie długi zostaną.
Pamiętacie jak przed sezonem 2011 nasz budżet miał być gotowy na pogromy we wszystkich meczach do 30? Tak kolorowo nie było a wyszliśmy na 0. Nie najlepiej z tymi rachunkami... Teraz też pewnie długi zostaną.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.