Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
KU RWA tego czytac sie nie da! Klub nie uregulowal zadnych zaleglosci wobec NASZYCH zawodnikow. Pieniadze dostali tylko ci ktorzy pojada przeciwko nam w pierwszym meczu..
Sprawka odejdz I nie rob wiecej wstydu bo przekraczasz wszystkie granice przyzwoitosci I dobrego smaku..
Sprawka odejdz I nie rob wiecej wstydu bo przekraczasz wszystkie granice przyzwoitosci I dobrego smaku..
No tak... swoich traktować jak śmieci, a innych jak jajko, super.
Karol Baran Karol!
- MikeMistrz
- Senior
Ja jak mam do wyboru wierzyć Sprawce, którego słów nikt oficjalnie nie dementuje, albo gościowi który większość życia spędził na pisaniu apoteozy Barana, to wybieram jednak DS. Chyba że młody ma jakieś dowody na to, to inna para kaloszy. 
-
jack08
poli pisze:http://www.kurierlubelski.pl/artykul/764105,zuzlowcy-kmz-lublin-wyjada-na-treningi-na-poludnie-europy,id,t.html

MikeMistrz pisze:Ja jak mam do wyboru wierzyć Sprawce, którego słów nikt oficjalnie nie dementuje, albo gościowi który większość życia spędził na pisaniu apoteozy Barana, to wybieram jednak DS. Chyba że młody ma jakieś dowody na to, to inna para kaloszy.
Czyli zaliczasz się do osób, które są perfidnie robione w balona przez DS
MikeMistrz pisze:Ja jak mam do wyboru wierzyć Sprawce, którego słów nikt oficjalnie nie dementuje, albo gościowi który większość życia spędził na pisaniu apoteozy Barana, to wybieram jednak DS. Chyba że młody ma jakieś dowody na to, to inna para kaloszy.
.... a kto niby oficjalnie ma zaprzeczyć tym słowom?