ŻKS Ostrovia - Motor Lublin 07.07.2013
Re: ŻKS Ostrovia - Motor Lublin 07.07.2013
no rzeczywiscie jaja jak berety, bo angielski ogorek w Lublinie zrobil 5 pkt wiecej niz w Lodzi, swiat sie konczy normalnie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Trzeba będzie sobie przypomnieć 2 ligowe krajobrazy 
druga liga blisko, coraz bliżej....
Każdemu jego Everest...
No to widzimy się w drugiej lidze, bo jak dla mnie nie ma szans na wygrana w Ostrowie, zejdzcie na ziemię
Nie chce mi sie analizowac wiec moze ktos obcykany powie co musi sie stac zebysmy sie utrzumali w lidze? Zakladajac oczywiscie porazke w Ostrowie, bo jakos nie widze tam naszej wygranej...
grzesieck pisze:no rzeczywiscie jaja jak berety, bo angielski ogorek w Lublinie zrobil 5 pkt wiecej niz w Lodzi, swiat sie konczy normalnie
być może analogicznie mamy takiego samego ogórka, co nazywa się Woodward
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
No i jak tam panie Sprawka? Dalej jedziemy do Ostrowa na "fuksa" ?
Ja tam się cieszę, że Ostrów wygrał, bo nie lubię tego buraka Skrzydlewskiego. A jak zrobić teraz żeby utrzymać się w pierwszej lidze to nie moja sprawa. Niech się Sprawka martwi.
Oglądałem ten mecz w Łodzi i dla mnie był on nudny jak cholera. Raz tylko Kildemand coś powalczył, po za tym ze 2 - 3 mijanki, a reszta wyjaśniała się w 1-m łuku. W dodatku kurzyło się niekiepsko. I Skrzydlewski uważa takie coś za ładne widowiska.
Ja tam się cieszę, że Ostrów wygrał, bo nie lubię tego buraka Skrzydlewskiego. A jak zrobić teraz żeby utrzymać się w pierwszej lidze to nie moja sprawa. Niech się Sprawka martwi.
Oglądałem ten mecz w Łodzi i dla mnie był on nudny jak cholera. Raz tylko Kildemand coś powalczył, po za tym ze 2 - 3 mijanki, a reszta wyjaśniała się w 1-m łuku. W dodatku kurzyło się niekiepsko. I Skrzydlewski uważa takie coś za ładne widowiska.
A Ty dalej z tym torem.
Robson pisze:Nie chce mi sie analizowac wiec moze ktos obcykany powie co musi sie stac zebysmy sie utrzumali w lidze? Zakladajac oczywiscie porazke w Ostrowie, bo jakos nie widze tam naszej wygranej...
wygrywamy za 3 z Gdańskiem a Loko nie robi bonusa u siebie z Grudziądzem.
Motor mocny
Żebyśmy się utrzymali Dauga musiałoby przegrać wszystko do samego końca. Tym samym nie odrobili by straty jaką mają do nas. Pozostaje jeszcze ewentualne zwycięstwo nad Gdańskiem. Znając życie to utrzymamy się takim samym sposobem jakim Ostrovia awansowała do I ligi...
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
a co loko ma do nas?
Ma dwa punkty straty.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Teoretycznie przegrywamy z Gdańskiem i Ostrowem, a Dauga wygrywa w Rawiczu zdobywając 3 pkt. Zgadnij kto wtedy spada oprócz Rawicza?