TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#151 Postautor: Maxx » 12 czerwca 2004, o 12:37

Jeśli Gorzów rzeczywiście przyjedzie z Magnusem do Lublina to "szwedzkie pojedynki" mogą być naprawdę ciekawe :twisted: A jeśli już do nich dojdzie, to jestem przekonany, że górą będzie Peter. Nasz Szwed już nie jeden raz udowodnił, że nie ma sobie równych w pierwszej lidze i sądzę, że jutro po raz kolejny to potwierdzi.

Pozdrawiam

Gość

#152 Postautor: Gość » 12 czerwca 2004, o 13:40

Istred ! małolatem to ty jesteś gościu , i nie ustosukowuj się to moich wypowiedzi , bo jesteś zbyt mały zeby nawiązywać ze mną polemike.
Opinie wśród kibiców w Lublnie są podzielone na temat Gorzowa , są tacy jak ty co liżą d... każdemu co przyjedzie i są tacy co niepozwolą sobie płuć w twarz.Ja napisałem wcześniej że nie lubię Gorzowa , za te ich cwaniacwo " SB forum " wyżyższanie się , i za całokształt jaki pokazali w meczach z Gdańskiem i Gnieznem.
Dziwi mnie również że masz jakieś ale do kibiców z Gdańska , bo to chyba kibice z Gdańska pokazali że potrafią przyznać się do porażki i nie wyciągają poza sportowych powodów z przegranej.

Lublin_Fan ! Ja nikomu nic nie narzucam , forum jest od tego aby wyrażać swoją opinie , jeśli ci się nie podobają moje wypowiedzi , możesz to poprostu przemilczeć.

paczek

#153 Postautor: paczek » 12 czerwca 2004, o 13:53

Ludzie spokojnie, bo sie zjecie przed meczem we wlasnym gronie i nie bedzie mial kto kibicowac. A co do meczu to nie mozna przewidziec zdobyczy Gorzowian, mozna tylko przewidziec, ze zaden z nich nie bedzie mial biegowki 2,000 tutaj :lol: , chyab ze Zorro, ale to tylko z bonusami jest mozliwe, ja tam obstawiam wynik 53:37 dla nas, bo Gorzow jest slabszy od Gdanska, ktory bez juniorow objechalismy 49:41, a wiec teraz mozna sie pokusic o wynik troche lepszy :D i mam nadzieje, ze sie nie myle

Awatar użytkownika
jacur78
Senior