Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
To sobie zrobi silniki pod twarde tory 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
I te silniki nauczą się za Pawła startować ? 
Nie. Jak sie nie umie dobrze startowac to sie ustawia silniki na trase. Jak sie ma petarde to nawet na betonie da sie objeżdżać.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Pod warunkiem, że "zawody" nie zaczynają się od 10 biegu, jak to ostatnio bywało w Lublinie
A podejrzewam, że w tej kwestii niewiele przy Zygmuntowskich w przyszłym roku się zmieni.
truskawa pisze:Wtedy cały splendor i bogactwo w postaci 5 tysi wypłaty i Zafiry im przypadnie.
To prezes jeszcze Zafirą śmiga? W takim razie ta złota Honda Odyssey była pożyczona?
Szczerze to ja i dziś mogę zastąpić Sprawkę i na pewno gorzej bym nie rządził. Tylko do koryta ciężko się dostać.
mlody26 pisze:Nie. Jak sie nie umie dobrze startowac to sie ustawia silniki na trase. Jak sie ma petarde to nawet na betonie da sie objeżdżać.
Miesiąc i petardy
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/39160 ... -grudziadz
Co prawda jerry uspokajał nas i obiecywał skład na walkę, ale jakos tak cicho o naszym składzie a tu wbrew oczekiwaniom prezesa, zawodnicy zgłaszają się do innych klubów. Mam nadzieję, że i do naszego ślą setki zgłoszeń tylko z niewiadomych i zupełnie niewiarygodnych powodów prezes nie ogłasza tego w mediach

Co prawda jerry uspokajał nas i obiecywał skład na walkę, ale jakos tak cicho o naszym składzie a tu wbrew oczekiwaniom prezesa, zawodnicy zgłaszają się do innych klubów. Mam nadzieję, że i do naszego ślą setki zgłoszeń tylko z niewiadomych i zupełnie niewiarygodnych powodów prezes nie ogłasza tego w mediach
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/391607/zawodnicy-zglaszaja-sie-do-gkm-grudziadz
Co prawda jerry uspokajał nas i obiecywał skład na walkę, ale jakos tak cicho o naszym składzie a tu wbrew oczekiwaniom prezesa, zawodnicy zgłaszają się do innych klubów. Mam nadzieję, że i do naszego ślą setki zgłoszeń tylko z niewiadomych i zupełnie niewiarygodnych powodów prezes nie ogłasza tego w mediach![]()
![]()
może to cisza przed burzą i do naszego prezesa zgłaszają się ale.....
Nie liczylbym na fajerwerki 
Kwestia nie jest prosta. Jest precedens, sa potencjalni sponsorzy...
Ale nie oszukujmy sie, Sprawka w nadchodzacym sezonie, ze swoim
asekuranctwem sie nawet nie utrzyma w lidze. Wiec...
Jesli juz on musii byc prezesem, to niech lepiej klei sklad na utrzymanie.
To juz bedzie szalenstwo w jego wykonaniu.
Jego sila przebicia do powaznych sponsorow jest rowna ZERO, i to zostalo udowodnione,
zostal wypunktowany. Niech sie utrzyma w 2014 w I lidze. Potem moze jakas odwilz, nowe pomysly, kto wie?
Ja jeszcze rok poczekam, szykuje sie szczegolny sezon..
Kwestia nie jest prosta. Jest precedens, sa potencjalni sponsorzy...
Ale nie oszukujmy sie, Sprawka w nadchodzacym sezonie, ze swoim
asekuranctwem sie nawet nie utrzyma w lidze. Wiec...
Jesli juz on musii byc prezesem, to niech lepiej klei sklad na utrzymanie.
To juz bedzie szalenstwo w jego wykonaniu.
Jego sila przebicia do powaznych sponsorow jest rowna ZERO, i to zostalo udowodnione,
zostal wypunktowany. Niech sie utrzyma w 2014 w I lidze. Potem moze jakas odwilz, nowe pomysly, kto wie?
Ja jeszcze rok poczekam, szykuje sie szczegolny sezon..
No wreszcie kupił coś porządnego i nietuzinkowego. Jak nie Sprawka. Ktoś inny musiał maczać w tym palceDavv pisze:To prezes jeszcze Zafirą śmiga? W takim razie ta złota Honda Odyssey była pożyczona?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Wobec wypowiedzi Harrego w temacie ostatniej imprezy trzeba ponownie zejsc na ziemie. Niestety. Znowu pewnie bedzie posy lomot od Rzeszowa
Jelen
Woodward
Kudriaszov
Miesiac
Puszakowski
jakis leszcz
Bober
:>
Jelen
Woodward
Kudriaszov
Miesiac
Puszakowski
jakis leszcz
Bober
:>
harry pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/391607/zawodnicy-zglaszaja-sie-do-gkm-grudziadz
Co prawda jerry uspokajał nas i obiecywał skład na walkę, ale jakos tak cicho o naszym składzie a tu wbrew oczekiwaniom prezesa, zawodnicy zgłaszają się do innych klubów. Mam nadzieję, że i do naszego ślą setki zgłoszeń tylko z niewiadomych i zupełnie niewiarygodnych powodów prezes nie ogłasza tego w mediach![]()
![]()
No jesli tymi co "sie zglaszaja" sa North i Lahti, to na razie nie ma sie czym sraczkowac na wyrost
Zreszta, co to w ogole za komunikat, ze "sie zglaszaja"? Kazdy szanujacy sie napieracz I-ligowy powinien miec w gmail w ksiazce adresowej zakladke "wszystkie kluby" i po sezonie, chocby dla samego rozpoznania, wyslac oferte "w swiat".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
"Z naszych informacji wynika również, że Kudriaszow pozostanie na kolejne rozgrywki w Lubelskim Węglu KMŻ Lublin."
http://sport.itvl.pl/news/kudriaszow-po ... kt-w-danii
http://sport.itvl.pl/news/kudriaszow-po ... kt-w-danii
^^^To akuart nie jest zaskocznie,kontrakt mu sie należych chocby za sam fakt uratowania I ligi.
Ale to jak często pojawiał by sie w wyjsciowym składzie powinno juz zalezec wyłącznie od jego aktualnej
dyspozycji.
Ale to jak często pojawiał by sie w wyjsciowym składzie powinno juz zalezec wyłącznie od jego aktualnej
dyspozycji.
Cooper pisze: Kazdy szanujacy sie napieracz I-ligowy powinien miec w gmail w ksiazce adresowej zakladke
Przepraszam uprzejmię: To jakies lokowanie produktu?
-
Zaratustra
- Kadrowicz
![]()
Spokojnie, prezesu nie został jeszcze po prostu wezwany do tablicy. On także będzie mówił, że mamy mnóstwo ofert od zawodników, którzy chcą dla nas jeździć.
Tyle, że on stoi na straży Kaemżetbanku Lublin i wydoić to łun może żużlowców, a nie odwrotnie. Jak mu z nieba nie polecą złotówki wprost do wora, to będziemy mieli ambitny skład, który będzie "walczył w zamiarze o czwórkę z Łodzią o utrzymanie"
Spokojnie? Ok. Przekonaliście mnie.
Chociaż po usłyszeniu dzisiejszej porcji plotek słabo mi się zrobiło ( dobrze że siedziałem).
I nie były to dobre informacje.
Ale pewnie to złośliwe plotki. Ale ludzie nie lubią naszego klubu. Ciekawe skąd ta niechęć?
No chyba że w tych plotkach jest sporo prawdy ale w to to nawet ja nie wierzę.
Jerry, możesz chociaż powiedzieć z kim prezes NIE BĘDZIE ROZMAWIAŁ o przyszłym sezonie? Są tacy?
Chociaż po usłyszeniu dzisiejszej porcji plotek słabo mi się zrobiło ( dobrze że siedziałem).
I nie były to dobre informacje.
Ale pewnie to złośliwe plotki. Ale ludzie nie lubią naszego klubu. Ciekawe skąd ta niechęć?
No chyba że w tych plotkach jest sporo prawdy ale w to to nawet ja nie wierzę.
Jerry, możesz chociaż powiedzieć z kim prezes NIE BĘDZIE ROZMAWIAŁ o przyszłym sezonie? Są tacy?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Zaratustra
- Kadrowicz
harry pisze:Ale pewnie to złośliwe plotki. Ale ludzie nie lubią naszego klubu. Ciekawe skąd ta niechęć?
I jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki
harry pisze:Jerry, możesz chociaż powiedzieć z kim prezes NIE BĘDZIE ROZMAWIAŁ o przyszłym sezonie? Są tacy?
Na pewno są. Z tego co wiem to o przyszłym sezonie prezes nie będzie rozmawiał z moją sąsiadką, nauczycielką z podstawówki, czy księdzem proboszczem
A bardziej serio, to w tym roku nie bawię się w żadne plotki, nie wyczuwam podniecenia, ani nie dostaję sraczki na myśl o zbliżającym się okienku transferowym. Wierzę, że będzie ok i czekam cierpliwie.
A jak tam sytuacja z ostrowskim przelotowym tłumikiem Demskiego? Wie ktoś na jakim to jest etapie? Coś nowego wiadomo?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Tłumik został wysłany do homologacji juz jakis czas temu. Nie ma jednak zadnych nowych informacji czy homologacje przyznano.
Karlsson podobno gotowy jest na starty w drugiej lidze w Ostrowie, a to stwarza dla nas doskonala okazje do podkupienia go. Nie mowie oczywiscie o pozycji lidera, "petardy", ale na pewno bylby baaaaardzo solidna druga linia a moze nawet niezlym proawdzacym pare. Marketingowo tez bylby to strzal w 10. Mam nadzieje ze po przeczytaniu dzisiejszevo artykulu na syfach pan Prezes juz szuka maila do Petera.
ja poproszę
oczywiście - nie jest to już ten sam facet co 10 lat temu, pewnie nie będzie inwestował fortuny w sprzęt i nie wiadomo jak to będzie wyglądało po kontuzji. Ale na te 7-9 punktów można liczyć sądzę. Rzecz w tym, że jeżeli jest tak zdesperowany żeby jeździć w 2 lidze (nie wiem na ile prawdziwe są ploty, że za jego starty płacili Garcarkowie a nie klub) to pewnie rozesłał oferty do wszystkich klubów 1 ligi. Ja bym się nie zastanawiał - zawsze pewniejszy niż Łełek czy Karol.
A ja jestem przeciwnikiem, bo nie jest jak wino i im starszy tym mniej pewny. Z tego co wiem okropnie się ceni i jeśli to prawda, to nie jest wart takich pieniędzy. Nie gwarantuje tak naprawdę nic. Pamiętacie go z meczu z Lublina w 2012 roku? żadna z niego pierwsza linia, co zresztą pokazał i ten sezon momentami. Dajmy sobie spokój, jest na pęczki lepszych.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...