Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

Re: Żużel w TV

#5926 Postautor: Fork » 16 czerwca 2014, o 22:02

Podłączam się. Ja też nie mam problemu. Komp całkiem wiekowy, czteroletni (ale wymagania itvlu spełnione ;p). Żadnych większych przycinek, wszystko płynnie. Wczoraj skakałem między Rybnikiem i Grudziądzem, ładowało i nie było zbyt długiego buforowania. Internet w kablu, 5Mb/s, router tp link. W trakcie często używam różnych programów, Cada itp. Działa, no chyba że transmisja stanie ale po odświeżeniu dalej jado w kółko :)
trening czyni mistrza.

Rudy
Junior

#5927 Postautor: Rudy » 16 czerwca 2014, o 22:36

To i ja napiszę ,że mam komp nowy ,internet radiowy ,jakość była dobra tylko czasami przycinało ,dodam ,że na najniższej jakości z tego powodu oglądałem i poprawy nie było.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Awatar użytkownika
losiu
Junior

#5928 Postautor: losiu » 16 czerwca 2014, o 23:58

Jak już tak rozmawiamy o iTVLu i polepszeniu funkcjonowania tego portalu to moim zdaniem strona itvlspeedway jest do bani, strasznie nie czytelna, materiały jakoś pomieszane nowe ze starymi i te artykuły z boku ciężko zobaczyć. Tylko Ja mam takie odczucie?
Karol Baran Karol!

go!
Trener

#5929 Postautor: go! » 17 czerwca 2014, o 01:15

nie

Natomiast w kwestiach technicznych nie doradzam ITVL co zrobic, choc u mnie tnie regularnie. Musialbym by zaczac od siebie i mam kilka pomyslow co moglbym poprawic. Nie mam na to bardzo czasu, a i szkoda mi pieniedzy zeby sie tylko przekonac co bylo nie do konca tak :)
Niech se tnie, te pare meczow w roku, ktore jestem w stanie obejrzec przez ITVL wytrzymam

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

Re: Odp: Żużel w TV

#5930 Postautor: Marcinex » 17 czerwca 2014, o 09:44

Jestem przekonany ze wina lezy tylko i wylacznie po stronie odbiorcy.
Niech ktos na waszym internecie sprawdzi np. na laptopie jak mu idzie transmisja.
Sam widze roznice, jak moj laptop na roznych sieciach roznie odtwarza transmisje.
Wszystko zalezy od sprzetu oraz szybkosci lacza. Sygnal wszedzie jest taki sam, wiec jezeli u kogos dziala dobrze, a ktos inny ma problem, to znaczy ze cos nie tak jest u odbiorcy
Obrazek

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz