Czarku, jakbys czytal forum na biezaco to wiedzialbys, jaki sklad proponuje biorac pod uwage klubowa lipe. No ale zrobie to poraz kolejny:
Ronnie Jamrozy
Edward Mazur (o ile juz gdzies nie podpisal?)/Stefan Nielsen
Stachyra (tutaj mam watpliwosci - ale chlopak ma noz na gardle takze nie wiem czy jednak nie warto sprobowac)
Nick Morris
Timo Lahti
Damian Dabrowski
jakis odpad
+ na rezerwe Mazura (bo chyba nigdzie nie podpisal)/Nielsena + przyczepny tor i takim skladem mozemy miec "fajny" sezon jak na II lige.
Nie wiem natomiast dlaczego i po co mam Ci podawac liste tylko Polakow?? Akurat w przypadku Polakow szukalbym "doswiadczenia" natomiast mlodych wymiataczy szukalbym wsrod Beduinow. Moje kandydatury, zaznaczam przemyslane, masz powyzej.
Lubelski klub w sezonie 2015.
Re: Lubelski klub w sezonie 2015.
Dzięki. Fajny skład. Tymczasem pora przestać liczyć na miasto, bo "na doradcę prezydenta Lublina ds. sportu został powołany Marek Lembrych, prezes Lubelskiego Związku Koszykówki", co w połączeniu z zapowiedzią skandalicznego dokapitalizowania SPR-u i Motoru daje nam obraz sytuacji. Na prywatnych sponsorów też nie liczcie. Sytuacja lubelskich przedsiębiorców jest fatalna: "firmy w woj. lubelskim są wyraźnie na bakier z terminowym rozliczaniem swoich transakcji. Lubelszczyzna jest w czołówce zestawień opóźnień w ponad połowie przebadanych branż. Lubelszczyzna to taka wyspa na ścianie wschodniej, gdzie rzeczywiście płaci się źle. Bo już np. województwa podlaskie i podkarpackie pod tym względem wypadają bardzo dobrze - mówi Michał Modrzejewski, dyrektor działu analiz branżowych Euler Hermes." Ratusz, który systematycznie kopie naszych potencjalnych sponsorów metodycznie podnosząc podatki i opłaty postanowił kolejny raz im dop....ć i zamierza podwyższyć opłaty za wodę i ścieki.
Cieszmy się zatem z II ligi, bo tkwimy w g....ie po uszy i nawet profesjonalny zespół żużlowych menadżerów nie zbuduje w tym mieście normalnie funkcjonującego klubu.
Cieszmy się zatem z II ligi, bo tkwimy w g....ie po uszy i nawet profesjonalny zespół żużlowych menadżerów nie zbuduje w tym mieście normalnie funkcjonującego klubu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.