no przeciez we wtorek w Tarnowie odjechal bezpiecznie nawet wiecej niz 5 : )
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/53536 ... aly-wyniki
Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gelo pisze:Czy ja się kiedyś doczekam że Bober w jakiejkolwiek imprezie odjedzie bezpiecznie pięć wyścigów?Miał dzisiaj idealną szansę potrenowania i nie sądzę by ją należycie wykorzystał sądząc po literówce. Chłopak jest na dziś na najlepszej drodze do zostania Klimkiem bis.Talent jest warunki są predyspozycje są ale...za dużo w tej jeździe wykluczeń upadków i ogólnego chaosu. A może przerost ambicji nad umiejętnościami.a generalnie jak ktoś u progu kariery pokazuje gesty w stosunku do swoich kibiców i bierze za mentora zawodnika Grudziądza to to nie wróży nic dobrego
Muszę przyznać Gelu, że idealnie opisałeś i moje obawy. Choć wydaje mi się, że u Klimka jednak dominowało gwiazdorstwo, a u Oskara - ambicja. Jemu się cały czas chce jeździć, szuka zawodów - moim zdaniem to nieźle wróży mimo wszystko. Brakuje tylko trochę chłodnej głowy.
Czas na zmiany :]
Z przebiegu biegow mozna sie domyslac, ze rozbilo sie o problemy sprzetowe, ewentualnie skutki upadku. Najpierw 2, potem w/su - rozwalony sprzet/bol - potem "w" za zdublowanie, "d4" i w/2min.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]