Czas najwyższy zeby założyć ten wątek bo meczyk szykuje sie przedniej marki , śmiem twierdzić że cięższy niż z gdańskiem bo rzeszów pojedzie chyba pierwszy mecz w tym sezonie w optymalnym składzie Stawiam że bedzie taki:
Kuciapa
Trojanowski
Baran
T Rempała
Gjedde
MiesiÄ…c
Rzeszowianie są w bardzo wysokiej formie szczególnie Baran i Kuciapa choc i Rempala napewno będzie groźny( półfinał IME w Lublinie ) noi nie wiadomo co pokaże Trojan z Gjedde, ale damy rade stawiam że bedzie 48:42 dla Teżetu
Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49
Gjedde w 99% nie wystapi w tym meczu,kontuzja do konca nie wyleczona, probowal cos trenowac ale noga go boli ,a co do Rempaly to nie sadze ,ze po kontuzji unas dobze pojedzie ,w rzeszowie jest beton w miare rowny unas tor przyczepny i troche dziurawy wiec raczka raczej nie wytrzyma ,co do juniorow stali to na naszym torze nic kompletnie nie zdzialaja na pewno mocnym punktem bedzie Baran , no i kuciapa. Sadze ,ze przebieg meczu bedzie podobny do meczu z Ostrowem czyli wygramy okolo 52:38.
-
Gość
-
Gość
Wydaje mi się, że będzie to naprawde fantastyczne widowisko. To co pokazują teraz poszczególni zawodnicy Rzeszowa to coś nadzwyczajnego. Na pewno będą problemy z Baranem i Kuciapą, no i może Rempałą jak sie wyleczy koleś. Jednak ja jestem średnim optymistą i obstawiam 49:41 dla TŻ SIPMA LUBLIN !!
-
konradeczek_fransik
a ja Witam kibicow z Lublina:):) dzisiaj wygralismy z Gorzowem co Was ucieszylo:):) i jade do Was z nadziejÄ… ze Nasi moze pokuszÄ… sie o niespodzianke...
:) chodz patrząc z punktu widzenia jak STAL jeździ u Was to nie mamy szans:( nawet z Gjeede
a pisanie ze Rzeszow napewno nie wygra bo przegral u Was Gorzow i Gdańsk jest poje....
:) my zremisowalismy w GrudziÄ…dzu a Wy polegliscie... eh taka gadka jest powalona narazie:):)
a pisanie ze Rzeszow napewno nie wygra bo przegral u Was Gorzow i Gdańsk jest poje....
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
Zapowiada się ładny meczyk. Stal jest na fali i przyjedzie powalczyć o zwycięstwo. Wszyscy w Rzeszowie pamiętają wiosenną porażkę z Lublinem i wszyscy chcą rewanżu...
Tż jest jednak faworytem tego spotkania i wygrana Stali byłaby sporą niespodzianką. Jak znam Stachyrę to odmoczy odpowiednio tor pod Karlssona bo to jest w tej chwili jedyny pewny punkt Waszej drużyny...
Co do Stali to jeszcze nie wiadomo jaki zawodnik zagraniczny wystąpi w Lublinie. Jest mało prawdopodobne aby był to Gjedde bo odczuwa jeszcze kontuzję. Zresztą na tor w Lublinie potrzeba "startowca" a Gjedde do nich się nie zalicza. Maciek, Karol, Tomek i Rafał T. o nich jestem jakoś spokojny....
Oczywiście na meczyk się wybieram i przy okazji odwiedzę starych znajomych w Lublinie...
Pozdrowienia
Tż jest jednak faworytem tego spotkania i wygrana Stali byłaby sporą niespodzianką. Jak znam Stachyrę to odmoczy odpowiednio tor pod Karlssona bo to jest w tej chwili jedyny pewny punkt Waszej drużyny...
Co do Stali to jeszcze nie wiadomo jaki zawodnik zagraniczny wystąpi w Lublinie. Jest mało prawdopodobne aby był to Gjedde bo odczuwa jeszcze kontuzję. Zresztą na tor w Lublinie potrzeba "startowca" a Gjedde do nich się nie zalicza. Maciek, Karol, Tomek i Rafał T. o nich jestem jakoś spokojny....
Oczywiście na meczyk się wybieram i przy okazji odwiedzę starych znajomych w Lublinie...
Pozdrowienia
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"