Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Piotrbaz

Skład na sezon 2005

#1 Postautor: Piotrbaz » 6 lipca 2004, o 16:17

Jush jest dawno po połowie sezonu no i niedlugo play-offy.. był tu kiedys taki temat "skład marzenie 2004" no to teraz postanowiłem założyc o skłądzie na następny sezon.

Jezeli Zostalibysmy w pierwszej lidze :cry: ( wariant pesymistyczny )

1. Åšledz
2. Piszcz
3. Knapp
4. P. Karlsson
5. Franków
6. ----- :arrow: jakie bardzo dobry junior
7. Dawid Stachyra

JEZELI AWANSUJEMY W TYM ROKU

no i tu jest ipa bo wiekszocs skłądu jest do wymiany poniewaz w e lidz tym bys my eni pojechali nic. :cry: przykłądem jest RKM RYbnik chociaz ten zaczął wygrywac mecze u siebie.. ale tam jest loram

chciaałbym aby do skłądu powrócił lee richardsson ale jak wiadomo on podpisał w ZG na 2 lata :cry: no i czas rozejrzec sie i kupic jakis 2 dobrych seioorów i juniora..

Mój skład marzenie 2005. :mrgreen: ( bez lee ) :cry:

1. D. Åšledz
2. G. Knapp
3. Leigh Adams :twisted:
4. P. Protasiewicz :twisted:
5. T. Piszcz
6. M. Rempała/M. Nowaczyk/M. Rajkowski :roll:
7. D. Stachyra

8)
Ostatnio zmieniony 6 lipca 2004, o 16:44 przez Piotrbaz, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
_R@fi_

#2 Postautor: _R@fi_ » 6 lipca 2004, o 16:30

po pierwsze jelen w przyszlym sezonie ebdzie seniorem wiec trzeba nad 2 juniorow :) no dawidek moze byc tym 2 a ja bym widzial takie sklady:

w przypadku pozostania w 1 lidze:
1. Sledz
2. Knapp
3. Piszcz
4. Baran
5. Karlson
6. Stachyra
7. Nowaczyk

w przypadku awansu no troche pomarze :)

1. Sledz
2. Knapp
3. Adams
4. Chrzanowski
5. Piszcz
6. Stachyra
7. M.Rempala

ale tez trzeba wziasc pod uwage zmiane przepisow cos mi sie wydaje ze po wejsciu do unii europejskiej zawodnicy zag. mogli by zaskarzyc GKSZ ze nie pozwalaja im pracowac w Polsce wiec przypuszczam ze w przyszlym sezonie ebdzie moglo jezdzic znowu 2 stronieri w meczu i zakontraktowac bedzie mozna 3 wiec te sklady sie zmienia a mianowicie ja widze to tak:

1. Richardson
2. Knapp
3. Sledz
4. Piszcz
5. Karlsson
6. Stachyra
7. Nowaczyk
Obrazek
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]

Piotrbaz

#4 Postautor: Piotrbaz » 6 lipca 2004, o 16:39

łupss :D zapomniałem :D jush poprawiam ;p

Geest
Senior

#5 Postautor: Geest » 6 lipca 2004, o 16:42

Ru$eK pisze:Piotrek urwałeś sie z choinki? Jelen w następnym roku juniorem? Przeciez to jego ostatni sezon!! Wśród młodzików!!

Ru$eK, urwales sie z ksiezyca? :lol: _R@fi_ juz to napisal :wink:
a tak na powaznie, nie wiem czemu w zadnym z zzestawien nie pojawia sie Frankow. nie kazzdy jest Tomkiem Gollobem, co juz w pierwszym sezonie w Unii jezdzi tak jak jezdzi. Knapp mial slaby pierwszy sezon, Franek tez poczatki nie najlepsze, ale chyba sie rozkreca. nie wiem, moze chodzi o rozne, zwiazane z meczem w Grudziadzu domniemania, ktore (poki co?) wydaja mi sie kompletnie nietrafione...

Awatar użytkownika
dannie
Trener