Lubelski klub w sezonie 2017
Re: Lubelski klub w sezonie 2017
A nie za dużo czasu poświęca się temu czemuś na tym forum?
Po pierwsze ilość kasy z miasta przekazanej na RKS Motor ma wpływ na wysokość kasy przekazanej na Speed Car Motor.
Po drugie "temu czemuś"? Jeśli to w kontekście kibiców Motoru to naprawdę trochę szacunku, bo zniżasz się do poziomu poniżej kibola
Po drugie "temu czemuś"? Jeśli to w kontekście kibiców Motoru to naprawdę trochę szacunku, bo zniżasz się do poziomu poniżej kibola
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie w kontekście kibiców. Temu czemuś bo czwarta liga a pieniądze pompowane jak dwie ligi wyżej. To nie jest w porządku dlatego obowiązkiem moralnym kibica żużla jest marginalizowanie piłki kopanej. Budżet miasta nie jest z gumy przypominam
Zwracam honor w takim razie. Tylko pamiętaj, że na "to coś" chodzi co mecz od 3 do 5 tys. kibiców. I prawdopodobnie za chwilę będzie liga wyżej. U nas też głównym argumentem jest frekwencja, bo jak by nie patrzeć jeździmy w najniższej lidze w Polsce. Lublin potrzebuje piłki na poziomie przynajmniej 1 ligi. I nie chodzi mi o gościnne występy pewnego klubu z Łęcznej tylko konkretnie o Motor. Pokazuje to ilość kibiców na trybunach.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
No właśnie - ludzie głosują nogami. Ja miałem kilkanaście razy zaproszenia na mecze piłkarskie ale z nich nie skorzystałem. Nie będę nabijał frekwencji dyscyplinie która odciąga kasę z której spora część mogłaby pójść na najpopularniejszą dyscyplinę w mieście. Zgadzam się że powinien być ekstraligowy żużel i ekstraklasa w piłkę. Niestety poza Wrocławiem ten scenariusz się nie sprawdza. Dlatego robię wszystko żeby namówić znajomych na żużel. Kilka świeżych duszyczek udało mi się pozyskać
Mnie osobiscie nie obchodzą finanse piłki, życzę im awansu i tyle. Mamy swoje i swojego się trzymajmy, w porównaniu do piłki i tak jestesmy kilka kroków do przodu. Nie mamy czego im zazdroscić(może po za stadionem). I nie nadużywajmy słowa "kibol", to słowo przypomina mi pismaków, albo stare baby siedzące pod blokiem na ławce.
Mamy fantastycznych kibiców, kasę, dobrą frekwencje, dobrze zorganizowany zarząd, solidną drużynę z wychowankami i szanse na awans, a Wy w dziale "Lubelski klub w sezonie 2017" piszecie o piłce, "kibolach" i finansach piłkarzy
Mamy fantastycznych kibiców, kasę, dobrą frekwencje, dobrze zorganizowany zarząd, solidną drużynę z wychowankami i szanse na awans, a Wy w dziale "Lubelski klub w sezonie 2017" piszecie o piłce, "kibolach" i finansach piłkarzy
Gelo pisze:A nie za dużo czasu poświęca się temu czemuś na tym forum?
Na to coś czyli piłkę nożną głosuje, chodząc na mecze, bardzo dużo lublinian czyli podatników. Biorąc pod uwagę, że to zaledwie 4 liga wynik jest imponujący i jest to argument decydujący dla ratusza - wspieramy to czego chcą lublinianie. Na mistrzostwa Europy juniorów bilety rozeszły się w kilka minut. Życzę osiągnięcia 30% tego wyniku organizatorom rundy mistrzostw Europy seniorów na żużlu. Co do kibiców Motoru to zrobili taki doping na meczu U-21 Polska-Węgry, że Bońkowi opadła szczęka i przyznał im 800 biletów by tworzyli "młyn" na spotkaniach reprezentacji podczas mistrzostw w Lublinie. Życzę lubelskim kibicom żużla 20% tego wyniku
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.