#277 Postautor: jacur78 » 10 lipca 2004, o 20:16
Kenny ale brednie!
O czym ty piszesz? Wg mnie to bardzo dobrze ze Winiarz mogl to przeczytac! Niech wie ze sa tacy kibice ktorym jazda faul sie nie podoba! Czy ty myslisz ze tylko dlatego ze niewiele mu brakowalo do smierci ja nie bede go krytykowal? MYlisz sie! TYlko wy wypisujecie peany pod jego adresem a osoby nastawione krytycznie wyrzucacie ze swego forum!
Kto wie moze kontuzja Piotrka uchronila innych przed podobnym losem! A ".....Powiezli i wilka" to bardzo stara madrosc ludowa i ty chyba nie uwazasz sie za az tak wielki autorytet aby ja podwazac!
A teksty o tym ze i mi moze sie przytrafic krzywda kiedy chociazby jade samochodem juz zupelnie mnie rozbroily. Ja nie wywoze innych kierowcow w dechy (czytaj nie spycham z drogi) aby to wlasnie powiedzenie zastosowac do mojej osoby!
Mowicie o braku szacunku? A za co ja mam go szanowac?
Jako czlowieka go nie znam bo pewnie wowczas bylbym w stanie powiedziec o nim cos dobrego. Jako zuzlowca pamietam go jako jezdzacego faul a to na szacunek nie zasluguje!
Ja wierze w rownowage miedzy dobrem i zlem i jesli komus cos zlego sie dzieje to widocznie sam zle czynil!