Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#351 Postautor: mikas » 11 lipca 2004, o 20:58

Manback ekstraliga już dawno popłyneła sobie do Gorzowa i Gdańska. Czy Ty po tym co dziś zobaczyłes wierzysz że w tym roku awansujemy?????? P.S.Pytanie było retoryczne.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#352 Postautor: Ar2rB » 11 lipca 2004, o 20:58

Co by nie mowić to dyr. Siwkowi i tak dostało sie od kibiców. Przyśpiewka nawet mi sie podobałą :).

Aha i jeszcze jedna rzecz niezwiazana z meczem. Zaraz za kasami (pod górę w strone nerutowicza) leżał pod drzewem jakiś rozebrany chłopaczyna. Grupka ludzi czekała na karetkę (słyszałem ją po dobrych 10 minutach). Gość sie w ogole nie ruszał (nie oddychał?). Ktoś moze wie co sie stało?

Zulu
Junior

#353 Postautor: Zulu » 11 lipca 2004, o 21:00

Dywagacje kto dzisiaj był lepszy są chyba bez sensu.Tak jak to, komu dzisiaj bardziej zależało na zwycięstwie, a komu mniej. Chylę czoła przed Grzeskiem i Dawidem. Śledź, Franków i Jeleń wyp...
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 21:00 przez Zulu, łącznie zmieniany 1 raz.

JAG
Senior

#354 Postautor: JAG » 11 lipca 2004, o 21:00

Shack pisze:w 14 biegu poprostu nie bylo kogo pusic

Sledz nie mial na czym jechac a Franek czemu nie pojechal to chyba wszyscy wiedza

co to za tłumaczenie nie miał na czym!!!!!!!!!a w biegu 12 mógł jechac na pożyczonym od Knappa to teraz też mógł jechać na czyimś-gdyby tylko zależało im na wyniku

Zulu
Junior

#355 Postautor: Zulu » 11 lipca 2004, o 21:02

Zulu pisze:Dywagacje kto dzisiaj był lepszy są chyba bez sensu.Tak jak to, komu dzisiaj bardziej zależało na zwycięstwie, a komu mniej. Chylę czoła przed Grzeskiem i Dawidem. Śledź, Franków i Jeleń wyp...

Ups. Z tego wszystkiego zapomniałem dokończyć zdanie. Śledź, Franków i Jeleń wypadli dzisiaj bardzo słabo. :cry:

Shack
Administrator

#356 Postautor: Shack » 11 lipca 2004, o 21:03

$korzen$ pisze:Dlaczego w 13 nie jechal dobrze jezdzacy Dawid tylko beznadziejny Sledz !?, Brawo dla Janusza.

Teraz cos dla Siwka i jego ekipy z wielkich tatykiem Stachyra na czele.

to wlasnie dyrektor chcial zeby w 13 biegu jechal Dawid, trener zdecydowal ze pojedzie Sledź, wiec nie wiem czemu zescie sie przypier.... do dyra, moze dlatego ze ciezko wam wylapac 2,3 nazywska zawodnikow.

Shack
Administrator

#357 Postautor: Shack » 11 lipca 2004, o 21:03

JAG pisze:
Shack pisze:w 14 biegu poprostu nie bylo kogo pusic

Sledz nie mial na czym jechac a Franek czemu nie pojechal to chyba wszyscy wiedza

co to za tłumaczenie nie miał na czym!!!!!!!!!a w biegu 12 mógł jechac na pożyczonym od Knappa to teraz też mógł jechać na czyimś-gdyby tylko zależało im na wyniku

jechal na pozyczonym od Knappa w 13 !!!!!!! i co z tego wyszlo ???

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#358 Postautor: Ar2rB » 11 lipca 2004, o 21:05

Shack pisze:jechal na pozyczonym od Knappa w 13 !!!!!!! i co z tego wyszlo ???

Profesor, profesjonalista i zawodowiec - Dariusz Śledź.

Shack
Administrator

#359 Postautor: Shack » 11 lipca 2004, o 21:07

Ar2rB pisze:
Shack pisze:jechal na pozyczonym od Knappa w 13 !!!!!!! i co z tego wyszlo ???

Profesor, profesjonalista i zawodowiec - Dariusz Śledź.

ja znam lepszy epitet ale nie uzyje bo znow Rzeszowiaczki powiedza ze nie powinienem byc admisnitratorem ;)

mi osobiscie najbardziej szkoda Dawida (łzy w oczach po meczu), Knappa Tomka i dyrektora, ktory oberwał za nasze $gwiazdy$
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 21:09 przez Shack, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dustin

#360 Postautor: dustin » 11 lipca 2004, o 21:08

Nie no, to co zeobili to chyba jakieś żarty. Brawo, Stal Rzeszów!!!!!
I odczepcie sie od dyr. Siwka, wiadomo, czyja to była " zasługa" - mocno oddanego nam, lubelskim kibicom, Mariusza Frankowa :lol: Darek Śledż też był MOCNYM punktem zespołu :lol: Nie mam jedynie pretensji do Dawida i Grzesia. Robili, co mogli. Ale MAriusz to naprawdę juz przesada - sprzedać drugi mecz z rzędu :roll: :? ja po prostu dziękuje za teakiego zawodnika. Może nawet lepiej , że nie wejdziemy do e-ligii, bo z czym do ludzi :roll: Jeszcze raz : BRAWO STAL RZESZÓW. Naprawdę, kibice O.K, i prawdziwa druzyna.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#361 Postautor: $korzen$ » 11 lipca 2004, o 21:08

Ar2rB pisze:Co by nie mowić to dyr. Siwkowi i tak dostało sie od kibiców. Przyśpiewka nawet mi sie podobałą :).

Aha i jeszcze jedna rzecz niezwiazana z meczem. Zaraz za kasami (pod górę w strone nerutowicza) leżał pod drzewem jakiś rozebrany chłopaczyna. Grupka ludzi czekała na karetkę (słyszałem ją po dobrych 10 minutach). Gość sie w ogole nie ruszał (nie oddychał?). Ktoś moze wie co sie stało?

Koles siedzial obok mnie, nic mu nie jest.

Gawrzyk, to kto do KURWY !? zadzi w naszym klubie.
Karlsson sra na probe toru.
SLedz zamiast kupic silniki kupuje busa.
Jeleniewski nie ma ani grosza kondycji.
Frankow w Niemczech sypie komplety u na nie moze uzbierac 6 pkt, zamiast jezdzic na treningach to z tego co slyszalem woli odwiedzic dyskoteki. Wiec od czego jest K.... trener !? on ma dbac o to zeby zespol tworzyl kolektyw.

Jeszcze jedno wkurwie sie jak cholera jak zobacze biadolenie Judasza Siwka lub Stachyry ze "kibice nie przychodza mimo ze druzyna wtsoko" a daje sobie glowe uciac ze tak bedzie. Rok temu wlasnie od porazki z Unia wszyscy zaczeli srac na zuzel, do teraz nie mozna powtorzyc frekwencji chocby z meczu z Gnieznem czy Gorzowem mimo ze jechalismy o pietruche.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt: