Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017] godz. 18.30
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017]
Jak można mówić o jakimś nadmiernym eksploatowaniu jak nasi zawodnicy jeżdżą w porywach 2 razy w tygodniu (nie licząc Lamberta czy Pedersena)... 
Jedzie dzisiaj Smolinski ?
Tak, na treningu w Gustrow
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Czas na zmiany :]
Niech ktos mi racjonalnie odpowie, jezeli Ciapek nie mial sily przejechac plynnie 4 okrazen w Ostrowie, nawet nasi wywozili go w plot bo ich blokowal, to jak ma odjechac przynajmniej 4 biegi na naszym zalanym torze? Bober to tez nie jest Tomek Gollob czy Jason Doyle, zeby z gory zakladac, ze bedzie na pewno wymiatal. Ja bym jechal z ZZ.
[quote="sting126"]Tak, na treningu w Gustrow
Smoliński jedzie w Teterow, a Lambert w Gustrow... ale:
https://www.yr.no/place/Germany/Mecklen ... 3%BCstrow/
Szykuje się dłuższy rozbrat Lamberta z torem w Lublinie, ponieważ zawody juniorskie będą przełożone prawdopodobnie na niedzielę (ładna pogoda). W piątek i sobotę w Gustrow leje.
Smoliński jedzie w Teterow, a Lambert w Gustrow... ale:
https://www.yr.no/place/Germany/Mecklen ... 3%BCstrow/
Szykuje się dłuższy rozbrat Lamberta z torem w Lublinie, ponieważ zawody juniorskie będą przełożone prawdopodobnie na niedzielę (ładna pogoda). W piątek i sobotę w Gustrow leje.
owen1989 pisze:Jak można mówić o jakimś nadmiernym eksploatowaniu jak nasi zawodnicy jeżdżą w porywach 2 razy w tygodniu (nie licząc Lamberta czy Pedersena)...
odpowiedź powyżej:
$korzen$ pisze:Niech ktos mi racjonalnie odpowie, jezeli Ciapek nie mial sily przejechac plynnie 4 okrazen w Ostrowie, nawet nasi wywozili go w plot bo ich blokowal, to jak ma odjechac przynajmniej 4 biegi na naszym zalanym torze? Bober to tez nie jest Tomek Gollob czy Jason Doyle, zeby z gory zakladac, ze bedzie na pewno wymiatal. Ja bym jechal z ZZ.
Chyba, że koledzy wychodzą z założenia, że nasi potem w niedzielę z marszu bez odpoczynku będą świeżymi do walki z Gnieznem, a przypomnę, że z Gnieznem trzeba nie tylko wygrać, ale wygrać wysoko jak się tylko da!
$korzen$ pisze:Niech ktos mi racjonalnie odpowie, jezeli Ciapek nie mial sily przejechac plynnie 4 okrazen w Ostrowie, nawet nasi wywozili go w plot bo ich blokowal, to jak ma odjechac przynajmniej 4 biegi na naszym zalanym torze? Bober to tez nie jest Tomek Gollob czy Jason Doyle, zeby z gory zakladac, ze bedzie na pewno wymiatal. Ja bym jechal z ZZ.
Jeśli mamy obawiać się, że w składzie z Ciapkiem nie zdobędziemy 46 punktów z Ostrowem, to po co nam wtedy finał z Gnieznem? Szkoda kasy.
Ciapek z Ostrowem to 55 punktów minimum, żeby myśleć o 52-55 z Gnieznem z Lambertem.
Tor wyglądał na niezłe kartoflisko podczas wywiadu z Jeleniem i Kępą.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
mam do oddania 3 vouchery na bilet ze speedcaru za 20zł sztuka jak by ktos chcial 5zl oszczedzic to do 16 jestem w pracy na konstantynowie a pozniej na czechowie do 18.
Ostatnio zmieniony 8 września 2017, o 10:25 przez mundzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Jadac z ZZ pod 12-tka desygnujac Bjarne, Jelenia, Miesiaca, Bobera czyli 4 gosci, ktorzy zajebiscie znaja nasz tor i nie jada z urazem mamy mysle z miejsca min. 8pkt. Uwazasz, ze Kuciapa zrobi na tym torze 8+ ? nie sadze.
Jezeli Lambert nie bedzie mogl jechac w niedziele, to trzeba powolywac sie na zapis regulaminu o 3 dniach przerwy albo puscic nominowany z Lambertem w zestawieniu z zastrzezeniem, ze chcemy odwolac spotkanie, jezeli Lambertowi przeloza zawody na niedziele, chyba jest taka mozliwosc? niech sie wypowiedza masohisci, ktorzy maja sile czytac regulamin
Chyba wiecie, co znaczy jazda z Gnieznem bez Lamberta. No chyba, ze sciagamy Smole bez zadnego treningu.
Jezeli Lambert nie bedzie mogl jechac w niedziele, to trzeba powolywac sie na zapis regulaminu o 3 dniach przerwy albo puscic nominowany z Lambertem w zestawieniu z zastrzezeniem, ze chcemy odwolac spotkanie, jezeli Lambertowi przeloza zawody na niedziele, chyba jest taka mozliwosc? niech sie wypowiedza masohisci, ktorzy maja sile czytac regulamin
Syfy piszą, że Zerowia bez Mastersa i Hansena - ale za to z Ellisem i Jeppesenem.
od 1988 tylko SPEEDWAY
Na nagraniu był sprzęt Mastersa, także ostrowiaki nie odpuszczają