Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017] godz. 18.30
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017]
Jak można mówić o jakimś nadmiernym eksploatowaniu jak nasi zawodnicy jeżdżą w porywach 2 razy w tygodniu (nie licząc Lamberta czy Pedersena)... 
Jedzie dzisiaj Smolinski ?
Tak, na treningu w Gustrow
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Czas na zmiany :]
Niech ktos mi racjonalnie odpowie, jezeli Ciapek nie mial sily przejechac plynnie 4 okrazen w Ostrowie, nawet nasi wywozili go w plot bo ich blokowal, to jak ma odjechac przynajmniej 4 biegi na naszym zalanym torze? Bober to tez nie jest Tomek Gollob czy Jason Doyle, zeby z gory zakladac, ze bedzie na pewno wymiatal. Ja bym jechal z ZZ.
[quote="sting126"]Tak, na treningu w Gustrow
Smoliński jedzie w Teterow, a Lambert w Gustrow... ale:
https://www.yr.no/place/Germany/Mecklen ... 3%BCstrow/
Szykuje się dłuższy rozbrat Lamberta z torem w Lublinie, ponieważ zawody juniorskie będą przełożone prawdopodobnie na niedzielę (ładna pogoda). W piątek i sobotę w Gustrow leje.
Smoliński jedzie w Teterow, a Lambert w Gustrow... ale:
https://www.yr.no/place/Germany/Mecklen ... 3%BCstrow/
Szykuje się dłuższy rozbrat Lamberta z torem w Lublinie, ponieważ zawody juniorskie będą przełożone prawdopodobnie na niedzielę (ładna pogoda). W piątek i sobotę w Gustrow leje.
owen1989 pisze:Jak można mówić o jakimś nadmiernym eksploatowaniu jak nasi zawodnicy jeżdżą w porywach 2 razy w tygodniu (nie licząc Lamberta czy Pedersena)...
odpowiedź powyżej:
$korzen$ pisze:Niech ktos mi racjonalnie odpowie, jezeli Ciapek nie mial sily przejechac plynnie 4 okrazen w Ostrowie, nawet nasi wywozili go w plot bo ich blokowal, to jak ma odjechac przynajmniej 4 biegi na naszym zalanym torze? Bober to tez nie jest Tomek Gollob czy Jason Doyle, zeby z gory zakladac, ze bedzie na pewno wymiatal. Ja bym jechal z ZZ.
Chyba, że koledzy wychodzą z założenia, że nasi potem w niedzielę z marszu bez odpoczynku będą świeżymi do walki z Gnieznem, a przypomnę, że z Gnieznem trzeba nie tylko wygrać, ale wygrać wysoko jak się tylko da!