Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017] godz. 18.30
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017]
a co prócz niedogodności dla kibiców zmienia jazda w poniedziałek?
Daje możliwość wystawienia najmocniejszego składu (z Lambertem, którego występ w niedzielę jest zagrożony).
Motor mocnyj!
- niespokojny
- Trener
Jaki niby zagrozony? To odwolaja cala kolejke ekstraligi? A poza tym to dlaczego na niedziele mieliby przelozyc a nie na sobote?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Najpierw trzeba pokonać Ostrów a potem się zobaczy co dalej. Na razie jeszcze na mieście nie zdjęte banery reklamowe Motor-Ostrovia
medyk pisze:Materiał był nagrywany wczoraj z tego co mi się wydaje, stąd motocykle Mastersa. Bo wcześniej były urywki z folią. Jeśli jest wybór jechać finał w niedzielę czy na tygodniu to nie rozumiem parcia na niedzielę. Lambert może nie pojechać, wypromować mecz nie ma kiedy. Potrenowac to w sumie dzisiejszy mecz jak trening
Materiał był na żywo
Smoliński jechał na motorach Pedersena, to i któryś może na motorach Mastersa. 
owen1989 pisze:medyk pisze:Materiał był nagrywany wczoraj z tego co mi się wydaje, stąd motocykle Mastersa. Bo wcześniej były urywki z folią. Jeśli jest wybór jechać finał w niedzielę czy na tygodniu to nie rozumiem parcia na niedzielę. Lambert może nie pojechać, wypromować mecz nie ma kiedy. Potrenowac to w sumie dzisiejszy mecz jak trening
Materiał był na żywo
Wstawki z parku maszyn były nagrywane wczoraj. Stąd maszyny Mastersa.
owen1989 pisze:medyk pisze:Materiał był nagrywany wczoraj z tego co mi się wydaje, stąd motocykle Mastersa. Bo wcześniej były urywki z folią. Jeśli jest wybór jechać finał w niedzielę czy na tygodniu to nie rozumiem parcia na niedzielę. Lambert może nie pojechać, wypromować mecz nie ma kiedy. Potrenowac to w sumie dzisiejszy mecz jak trening
Materiał był na żywo
Myślisz, że w parku maszyn byli godzinę temu zawodnicy z Ostrowa?
Materiał faktycznie leciał na żywo, ale wplecione było w niego materiały nakręcone wczoraj. Zwróciłem uwagę, że w materiale z parku maszyn niebo było zachmurzone, a na żywo było słonecznie.
Co do zz, przed trenerem trudna decyzja. Z jednej strony Ostrów powinniśmy rozjechać z Kuciapą i Burzą (nawet z Brzezińskim na pozycji seniorskiej) w składzie, z drugiej nie powinno się lekceważyć nawet najsłabszego rywala.
Można zaryzykować Kuciapę i Burzę i spróbować na Gniezno zrobić taki sam tor jak na Ostrów. Na lekko przyczepnym torze Gniezno się pogubi tak samo jak Ostrów dzisiaj, a naszym w większości (Pedersen, Jeleniewski, Miesiąc, Boboer i ewentualnie Lambert) taki tor powinien odpowiadać.