Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#451 Postautor: mcprzemek » 11 lipca 2004, o 22:32

mikas pisze:Korzeń w tym sezonie o awansie możemy zapomnieć, utrzymanie w lidze mamy to powiedz mi z jakiej racji Ci którzy olewają kibiców i klub maja jeszcze teraz zarabiać pieniądze za zdobywane punkty?? Dodam że punkty które nie będa miały juz dla nas żadnej wartości!!!!!

Święta prawda. Należy dać szanse do objeżdżenia młodym, a Śledź z Frankowem niech jeżdżą sobie zagranicą.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#452 Postautor: Gelo » 11 lipca 2004, o 22:32

Bimmer pisze:
Gelo pisze:
Bimmer pisze: Śledź? A co zrobił Śledź, poza tym, że nie zainwetował w sprzęt? Czy to powód, żeby go nazywać szmatą i posądzać o olewanie interesu drużyny?

Dostał kasę na sprzęt, to kupił busa.

Wiem o tym i wiem, że to źle. Ale takie teksty to przesada. To nie jest handlowanie meczem.
Poza tym, o fakcie, że Śledź nie kupił nowych motocykli wiadomo od początku sezonu, a o tym, że wyremontował stare - od kilku tygodni. Wcześniaj jakoś nikt nie nazywał go szmatą, dopiero teraz, kiedy sprzęt poszedł się kochać, co jak wiesz "jest specyfiką tego sportu".

Ja go tak nie nazwalem. A to, że robi sobie jaja ze sprzętem pisałem i mowilem od początku sezonu. Tylko niespecjalnie ma to jakies znaczenie. To są dorośli ludzie, ktorzy żyją z jeżdżenia w lewo. Jak widać Darek chce wyjąć jak najwięcej jak najmniej inwestując. Przykre to

czecho
Kontakt:

#453 Postautor: czecho » 11 lipca 2004, o 22:40

nie bede nikogo obrażał powiem tylko tyle PIERWSZY RAZ MI BYŁO WSTYD ZA LUBELSKI ZUZEL a chodze już 5 lat :(

GRZESIU KNAPP ON TYLKO DZISIAJ COŚ POKAZAŁ a dawid stracilem do niego szacunek jak juz nawet nie złamał motoru w ostatnim łuku w 14 biegu

D. JELENIEWSKI niech sie przesiÄ…dzie na rower !!!!!!!!!
VIVA VIVA RKS !

Geest
Senior

#454 Postautor: Geest » 11 lipca 2004, o 22:41

wiem, ze to tylko gdybanie, ale jestem niemal pewien, ze gdyby mecz byl przzegrany juz na kilka biegow przed koncem to frankow nagle cudownie przypomnialby sobie jak sie jedzi. niestety mecz mozna bylo niemal do konca wygrac, to i pamiec szwankowala. koszmar

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt: