Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#451 Postautor: mcprzemek » 11 lipca 2004, o 22:32

mikas pisze:Korzeń w tym sezonie o awansie możemy zapomnieć, utrzymanie w lidze mamy to powiedz mi z jakiej racji Ci którzy olewają kibiców i klub maja jeszcze teraz zarabiać pieniądze za zdobywane punkty?? Dodam że punkty które nie będa miały juz dla nas żadnej wartości!!!!!

Święta prawda. Należy dać szanse do objeżdżenia młodym, a Śledź z Frankowem niech jeżdżą sobie zagranicą.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#452 Postautor: Gelo » 11 lipca 2004, o 22:32

Bimmer pisze:
Gelo pisze:
Bimmer pisze: Śledź? A co zrobił Śledź, poza tym, że nie zainwetował w sprzęt? Czy to powód, żeby go nazywać szmatą i posądzać o olewanie interesu drużyny?

Dostał kasę na sprzęt, to kupił busa.

Wiem o tym i wiem, że to źle. Ale takie teksty to przesada. To nie jest handlowanie meczem.
Poza tym, o fakcie, że Śledź nie kupił nowych motocykli wiadomo od początku sezonu, a o tym, że wyremontował stare - od kilku tygodni. Wcześniaj jakoś nikt nie nazywał go szmatą, dopiero teraz, kiedy sprzęt poszedł się kochać, co jak wiesz "jest specyfiką tego sportu".

Ja go tak nie nazwalem. A to, że robi sobie jaja ze sprzętem pisałem i mowilem od początku sezonu. Tylko niespecjalnie ma to jakies znaczenie. To są dorośli ludzie, ktorzy żyją z jeżdżenia w lewo. Jak widać Darek chce wyjąć jak najwięcej jak najmniej inwestując. Przykre to

czecho
Kontakt: