Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#476 Postautor: mikas » 11 lipca 2004, o 23:59

Gigi dobrze że Stachyra puścił w 6 biegu Jelenia bo Dawid by nie wytrzymał jazdy co drugi bieg w 4, 6 i 8.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#477 Postautor: kdsz » 12 lipca 2004, o 00:03

Wielkie brawa dla Dawida za Jego najlepszy mecz ligowy w karierze. Natomiast Śledź, Franków i Mordel dzisiejszym występem zwyczajnie się skompromitowali! To było po prostu żenujące! Bardzo się zdziwię, jeśli tych trzech panów będziemy zmuszeni oglądać w przyszłym sezonie w barwach Motoru. Nie zasługują na to.

Mam nadziejÄ™, że za tydzieÅ„ Jurka zmieni TrumiÅ„ski [choć wcale nie uważam, że musi pojechać lepiej od Ojca]. Mam też nadziejÄ™, że zmieni siÄ™ ustawienie par, bo obecne zawiodÅ‚y już po raz drugi. Knapp z Karlssonem, TrumiÅ„ski z Dawidem – to moja propozycja.

W kwestii sprzedania meczu - ludzie, nie kompromitujcie sie! Kazdy przegrany mecz to od razu mecz sprzedany? Polska mentalnosc i mania przesladowcza...

I na koniec smutna refleksja – wystarczy dobrze przypilnować przygotowanie toru, żeby nasze gwiazdy gubiÅ‚y siÄ™ jak dzieci we mgle. MyÅ›lÄ™, że Gorzów postÄ…pi podobnie i za tydzieÅ„ czeka nas kolejna trudna przeprawa.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt: