Motor Lublin w sezonie 2018
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Myślę, że jutro czegoś już się dowiemy. Jeśli będą to informacje o Danielu i Lambercie i tylko o nich, będzie to oznaczać, że ani Lamparty, ani nasza "petarda" nie są jeszcze klepnięci i będą jeszcze przetasowania 
Heh. Każdy zawodnik jedzie tylko i wyłącznie dla swojego interesu. A taki "amerykaniec" w dwójnasób. Oczywiście wszyscy prezesi mają tego świadomość i się na to godzą
Zaratustra pisze:Myślę, że jutro czegoś już się dowiemy. Jeśli będą to informacje o Danielu i Lambercie i tylko o nich, będzie to oznaczać, że ani Lamparty, ani nasza "petarda" nie są jeszcze klepnięci i będą jeszcze przetasowania
Nie do końca. Przynajmniej jeśli chodzi o wspomniane "przetasowania".
Zaratustra pisze:Myślę, że jutro czegoś już się dowiemy. Jeśli będą to informacje o Danielu i Lambercie i tylko o nich, będzie to oznaczać, że ani Lamparty, ani nasza "petarda" nie są jeszcze klepnięci i będą jeszcze przetasowania
Nie. Nie będzie to niczego oznaczać. Nawet jeśli są klepnięci to klub nie ma obowiązku tego ogłaszać od razu, chociażby ze względów marketingowych (temat poruszany kilka stron wcześniej).
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Zaratustra
- Kadrowicz
A moim zdaniem informacji o Lampartach nie ma po co trzymać w tajemnicy (chyba, że Ci czekają na przelew od Nawrockiego)
Co innego info z liderem. Tutaj faktycznie są przesłanki, żeby podać do publicznej wiadomości jedynie szczątkowe informacje: na przykład o terminie jej upublicznienia. Puszczanie małych bąków w eter też ma swoje plusy i roztacza aurę (medialną) nad klubem
Natomiast brak jakiejkolwiek informacji może oznaczać to, o czym pisałem w poprzednim poście.
Zaratustra pisze:Myślę, że jutro czegoś już się dowiemy.
Myślę, że nie jutro. Raczej trzeba będzie jeszcze kilka dni poczekać. Ponoć na poniedziałek planowana jest konferencja prasowa, ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
No to dowiemy się o planowanej konferencji, a to też już jakaś informacja.