Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Bez gwarancji startów - bardzo proszę. Niech walczy o skład. Byłoby to zresztą dość rozsądne. Zostawienie w składzie trzech najlepszych zawodników z tego roku.
Bjarne bez gwarancji startow niech będzie czemu nie. Jeśli podejmie się walki o skład to proszę bardzo. Zwłaszcza że w 1 lidze może jechać 3 obcokrajowcow.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Informacja o jutrzejszej konferencji prasowej Klubu okazała się być plotką?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Pewnie tak skoro tylko na forum o tym chyba ktoś napisał?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Arturro76 pisze:A po co nam Karpow? Za Miesiąca? Problem w tym, że najprawdopodobniej o dwa miejsca w składzie będzie rywalizować 4 Polaków, a więc pomysł z Karpowem nic nie wnosi. Jeśli Paweł naprawdę rozważa odejście do Rzeszowa to znaczy, że nie widzi dla siebie zbyt wielu możliwości startów w lubelskim klubie.
Nie chcę, aby zabrzmiało to: Wiem, ale nie powiem - jednak pozwólcie, że nie zdradzę konkretnych nazwisk - zrobi to oficjalnie klub. Wszystko jednak wskazuje, że będzie mocny skład z LIDEREM. Jeszcze trochę cierpliwości, a myślę, że nikt z nas nie poczuje się zawiedziony.
Szkoda mi Pawła, bo traktuję go, podobnie jak większość lubelskich kibiców, jako "swojego". Mam nadzieję, że w tej kwestii jeszcze nie zapadła ostateczna decyzja.
Nie wiem kim Ty jesteś i skąd masz takie info. Jeśli to co napisałeś to prawda to ja mogę poczekać i do 14 Listopada. Btw tez mi szkoda Pawła chciałbym aby został, takich walczaków lubi się najbardziej z drugiej strony rozumiem ze na betonach w pierwszej lidze może nie istnieć... a jednak w Gnieźnie był najlepszy...
Ostatnio zmieniony 5 listopada 2017, o 19:54 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!