A ja uwazam, ze w zuzlu wszystko mowia liczby. Zuzel to cyfry. Te mowia jasno, Bogdanovs na poziomie I ligi jest lepszym zuzlowcem. Bardzo sredni (zeby nie powiedziec slaby) jest tez argument, ze zalozysz sie, ze Bogdanovs nie wygralby zadnego niegu w e-lidze. Gelu no serio? Okon wygral 7 biegow, Thorsell 8, Ulamek 7, nawet dziad Balinski wygral bieg w e-lidze, nawet Walasek wygral 3 biegi w e-lidze i nawet Schlein wygral bieg w e-lidze....
Spojrz w liczby, Baran nawet nie ma co startowac do Maksima. Ja wiem, ze kazdy ma swoje sympatie, Ty lubisz Mastersa i Barana, ja kiedys uwielbialem Piszcza i Adorjana. Glownie za zajebiscie agresywny styl jazdy, ale fakty sa takie, ze to przecietni jak nie slabi zuzlowcy patrzac na caloksztalt

Barana na dzisiaj to raczej porownuj do Kudriaszowa, Puodzuksa, Tarasienki ale nie do Bogdanovsa. Koles zaczyna sie ocierac o e-lige a Ty porownujesz go z wypalonym zawodnikiem, ktory nawet na torze w Rzeszowie nie potrafil zrobic 2,0 w I lidze.
Co ciekawe, w zeszlym sezonie w calych rozgrywkach I ligi wiecej biegow od Bogdanovsa wygral tylko... Bjerre. Bjerre, zawodnik ekstraligowy. Cala reszta jezeli chodzi o zwyciestwa jest za Bogdanovsem. Kiedy takim osiagnieciem mogl pochwalic sie niespelniony talent polskiego zuzla Karol Baran?