Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Jesli mialbym wybierac miedzy w/w dwojka to wybieram Hancocka :) :) Prawda jest taka ze jeden i drugi mogliby co najwyzej Gregowi lyzwe na buta zakladac.
Prawda jest taka, że każdy woli Hancocka, ale jeśli się nie uda to co? Mamy ogłosić żałobę narodową?
Jak sie nie uda to trudno. Trzeba zyc dalej :)
Tak abstrahujac od dyskusji na temat wyzszosci Bogdanovsa nad Baranem, to wyobrazcie sobie emocjonujacy mecz z takim Gdanskiem, gdy jedziemy czworka walczakow - Ogor, Karol, AJ, Lamborginhi na przyczepnym torze z wieloma mijankami. Cos wspanialego :-) Mijanki Piszczyka z Ogórem u nas bodajze w 2005 to jedna z najlepszych rzeczy jaka mialem okazje widziec w mojej krotkiej historii sledzenia tego sportu. I zaden przeplacony Hancock nie jest potrzebny, aby zapelnic trybuny do pelna majac taka ekipe, ktora wedlug mnie spokojnie powalczylaby o czworke.
Brakuje mi w ankiecie:
W.Kułakov
D.Berge
CH.Harris
no i M.Smolinskiego
Kudriaszov, Andersen, Czugunov nie szukają angażu Motorze
W.Kułakov
D.Berge
CH.Harris
no i M.Smolinskiego
Boże spraw by nam się chciało tak jak nam się nie che
Ojj tak, to byly swietne mecze, rok 2004. Ale najepsza akcje w tamtym sezonie i tak zrobil Piszcz w Ostrowie. Bieg chyba 12, Piszcz z Jeleniem jechali na Klingbera i Dyma. Pamietam, ze nieznacznie wygrywalismy. Klingberg z Dymem wyszli na 5:1 ale Piszcz byl zajebiscie przelozony i w wejsciu w II luk I okrazenia jadac po szerokiej zamknal (dosc agresywnie) Klingberga w kraweznik nastepnie lekko podniosl kolo wypuszczajac sie na szeroka i koncertowo pakujac Dyma w bande wychodzi z 3 pozycji na 1. Akcja jakiej nie powstydzilby sie Darcy Ward. W busie pol drogi do Lublina jaralismy sie ta akcja. Ale mijanki w Lublinie rowniez byly swietne, ale ta akcje Piszcza to bede mial przed oczami nawet i za 40 lat.
Szacunek dla użytkownika, który zarejestrował się i po 14 latach postanowił napisać swój pierwszy post 
Eh... Brak czasu :)
Madc00w pisze:Brakuje mi w ankiecie:
W.Kułakov
D.Berge
CH.Harris
no i M.Smolinskiego
Jesli chodzi o Smolinskiego to zgoda ale z resztą to pociagnales drogi uzytkowniku :)
Madc00w pisze:Brakuje mi w ankiecie:
W.Kułakov
D.Berge
CH.Harris
no i M.Smolinskiego
No jeszcze gruby Mads moze wchodzi w gre.... ?!
Ktoś na górze pociagnał z Pedersen, Bechem i Schleinem. Moim zdaniem Kułakow to dobry rusek, Berge solidny młody zawodnik no a Harris to akurat taki angielski miesiąc. Skład z Miesiącem Kułakowem i Harrisem to samobójstwo ale widowisko gwarantowane.
pavell pisze:Madc00w pisze:Brakuje mi w ankiecie:
W.Kułakov
D.Berge
CH.Harris
no i M.Smolinskiego
No jeszcze gruby Mads moze wchodzi w gre.... ?!
wypadł mi już z głowy na zawsze