Prawda jest taka, ze ten sklad moze wszystko i wszystkich lac ( Lamparty to około 14 pkt w meczu, AJ 10, niech reszta zrobi 22. Niemozliwe?). Jedyny team, który wyglada mocno to Łódź, ale równowaga moze byc odzyskana, jesli Kosciuch jednak zostanie w Pile. Liga zapowiada sie niezwykle interesujaco !
Niestety, ale przez Hancocków to sie niektorym mocno poprzewracalo. a AJ to i tak najlepszy transfer do PLZ.
Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Mi szkoda że Ogora nie ma u nas , taki Polak by nam się przydał . Źle nie jest nie ma co narzekać , minimum to czwórka i tego się trzymajmy . Pierwsza liga będzie bardzo mocna w tym roku .
poli pisze:koniec kariery info fb:(
Dawid Flis
witam. chciałbym się podzielić z Wami pewną informacją. po obecnym sezonie 2017 mój kontrakt z klubem Speed Car Motor Lublin wygasł. niestety zostałem zmuszony zakończyć swoją przygodę z żużlem. jaki był ten rok dla mnie - każdy wie, miałem sporo pecha. gdy złamałem nogę w wakacje to zostałem z tym sam, bez żadnej pomocy z klubu. jednak warunki, który zostały mi przedstawione nie pozostawiają mi wyboru. gdybym chciał nadal jeździć - robiłbym to za darmo, dosłownie. dodatkowo nie miałbym zapewnionego sprzętu z klubu. każdy wie, że żużel jest drogim sportem, więc jak mam kupić sprzęt i go utrzymać jako 17-latek? dodatkowo nie mając żadnych pieniędzy za to co robię. juniorom jest bardzo ciężko zdobyć dobrych sponsorów, a głównymi sponsorami są tak naprawdę rodzice. nie stać mnie, aby jeździć za darmo dla klubu, który tak traktuje swoich wychowanków na których im tak podobno zależy. być może więcej będę mógł opowiedzieć w późniejszym czasie. dziękuje wszystkim, którzy mnie wspierali przez całą przygodę, a szczególnie rodzicom bez których w ogóle nie zacząłbym jazdy.
Dziecko drogie to nie czas i miejsce aby wylewać gorzkie żale jaką to krzywdę zrobił Ci klub. Naszczęście i nareszcie w tym klubie ktoś pomyślał aby zaprzestać łożyć w Twój rozwój bo oprócz złamanej nogi móglbyś zrobić sobie jeszcze większą krzywdę. Niestety ale talentem Bozia Cię nie obdarzyła podobnie jak Twojego kolegi który w tym roku stał się seniorem a ktorego rodzicom też się wydawało że posłali do szkółki nieoszlifowany diament.
Jezeli w Pile bedzie Okon i Kosciuch to oni beda fawotytem do PO jako 4 zespol. Jesli Kosciuch w Lodzi to zmiazdza te lige.
Za rok Lamparty uciekna do Hancocka i Nawrockiego. Jezeli tam nie wyjdzie jakas pralnia to w przyszlym roku Rzeszow wciagnie I lige.
Wiec zdazymy sie nacieszyc pierwsza liga przed awansem do ekstraligi
Za rok Lamparty uciekna do Hancocka i Nawrockiego. Jezeli tam nie wyjdzie jakas pralnia to w przyszlym roku Rzeszow wciagnie I lige.
Wiec zdazymy sie nacieszyc pierwsza liga przed awansem do ekstraligi
poli pisze:koniec kariery info fb:(
Dawid Flis
witam. chciałbym się podzielić z Wami pewną informacją. po obecnym sezonie 2017 mój kontrakt z klubem Speed Car Motor Lublin wygasł. niestety zostałem zmuszony zakończyć swoją przygodę z żużlem. jaki był ten rok dla mnie - każdy wie, miałem sporo pecha. gdy złamałem nogę w wakacje to zostałem z tym sam, bez żadnej pomocy z klubu. jednak warunki, który zostały mi przedstawione nie pozostawiają mi wyboru. gdybym chciał nadal jeździć - robiłbym to za darmo, dosłownie. dodatkowo nie miałbym zapewnionego sprzętu z klubu. każdy wie, że żużel jest drogim sportem, więc jak mam kupić sprzęt i go utrzymać jako 17-latek? dodatkowo nie mając żadnych pieniędzy za to co robię. juniorom jest bardzo ciężko zdobyć dobrych sponsorów, a głównymi sponsorami są tak naprawdę rodzice. nie stać mnie, aby jeździć za darmo dla klubu, który tak traktuje swoich wychowanków na których im tak podobno zależy. być może więcej będę mógł opowiedzieć w późniejszym czasie. dziękuje wszystkim, którzy mnie wspierali przez całą przygodę, a szczególnie rodzicom bez których w ogóle nie zacząłbym jazdy.
Przecież klub dostał od miasta kasę na szkółkę i juniorów.