Motor Lublin w sezonie 2018
-
TreleMorele
- Senior
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Nie wyczytałem nigdzie że jedziemy o ekstralige.Sklad był budowany na walkę o play-offy . W tej chwili żaden zawodników który jest do wzięcia nie gwarantuje więcej niż Sam czy Jeleń.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
...a na Placu Czerwownym wciąż rozdają samochody :D
PS. Chyba nas czeka kolejny wyjazd na Łotwe ;)
PS. Chyba nas czeka kolejny wyjazd na Łotwe ;)
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
TreleMorele pisze:cel klubu na sezon 2018: awans do czwórki w obecnym składzie do zrealizowania.
Do zrealizowania?! Ty mi lepiej powiedz co by musiało się stać żebyśmy do tej 4' nie weszli?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
TreleMorele pisze:Nie wyczytałem nigdzie że jedziemy o ekstralige.Sklad był budowany na walkę o play-offy . W tej chwili żaden zawodników który jest do wzięcia nie gwarantuje więcej niż Sam czy Jeleń.
Rzadko udzielam się na tego typu forach aczkolwiek czytając takie bzdety aż ciężko się powstrzymać.
Tego typu zdawkowe komentarze możesz pozostawić trenerowi oraz innym osobom z klubu do wywiadów dla mediów aby nie pompować presji czy medialnej bańki, która w wypadku niepowodzenia w tym roku negatywnie odbiła by się na wizerunku dotąd prawie idealnie zarządzanego klubu.
Wszystkie działania jakie podjął klub do tej pory wliczając też poprzedni sezon pokazują, że cel jest jeden - powrót Lublina do najwyższej klasy rozgrywkowej w najkrótszym możliwym czasie. Trzeba kuć żelazo póki gorące, w chwili obecnej mamy całą masę argumentów przemawiających za tym, że jest to najlepszy czas na awans (frekwencja, sponsorzy, złe transfery największych rywali). Czytając komentarze odnośnie tego, że nie mamy infrastruktury nie wiem czy śmiać się czy płakać. Każdy chociaż trochę zorientowany w żużlowym grajdole wie, że są w ekstralidze dwie regularnie startujące tam drużyny ze stadionem porównywalnym do naszego bądź gorszym - tak jak pisał Kargolo wyniki lubelskiego żużla w ostatnich latach chyba zrobiły swoje w mentalności lubelskiego kibica.