Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Gelu Ty serio uwazasz Holdera za top8 na swiecie? On od 6 lat NIC nie jedzie a te jego tlumaczenia przebijaja Hansiora za najlepszych lat. Ja z miejsca bez zadnego wysilku wymieniam Ci 10 lepszych - woffi, doyle, lindgren, dudek, zmarzlik, magic, artiom, nicki jak jest zdrowy, madsen, mlody pawlicki, emil, vaculik - tak sie rozpedzilem, ze nawet 12 uzbieralem. Holder to leszcz. Mlody Drabik w obecnej formie to tez lepsza opcja.
Nigdzie nie napisałem, że tak uważam. Stwierdziłem jedynie fakt, że jeździ w GP i potrafi się w nim utrzymać. Ciągle jeździ dość efektownie dla oka. Zapytałem jedynie dlaczego "nie" dla Holdera i uzyskałem kompleksową odpowiedź :). Co do zasady pisałem już kiedyś, że potrzeba jest nam maszynki do robienia punktów w lidze a to niekoniecznie ma bezpośrednie przełożenie na miejsce w GP. To jest oczywiste.
Gelo pisze:Stwierdziłem jedynie fakt, że jeździ w GP i potrafi się w nim utrzymać.
Faktem jest, ze w zeszlym sezonie nie udalo mu sie w nim utrzymac i jezdzi w cyklu w tym roku dzieki łasce BSI / Monstera
METHANOL ADVENTURE TEAM