Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#326 Postautor: kuki » 26 lipca 2004, o 14:13

Rzeszowiak weście lepiej tego Miesiąca do sklądu nie wqpisujcie jak przyjedziecie do Lublina.Mam nadzieje że wtedy Dawid mu odda i ten miesiąc skończy jazde juz wogole(nie chodzi mi oto żeby go np.zabil tyle że nasra w pory i skończy kariere).Panowie trzeba będzie wrzuty ostre zmontować:)!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#327 Postautor: dilucio » 26 lipca 2004, o 14:15

miesiac-sama twarz jego mowi juz o nim duzo niezly przystojniaczek \z niego :D

rzeszowiak

#328 Postautor: rzeszowiak » 26 lipca 2004, o 14:20

ehh i dalej to samo ;-/ moze ja tez zaczne wyrzuty robic ze przez Dawida w tamtym roku Paweł wyladował w szpitalu!!NIE O TO CHODZI!!!! I WTEDY I TERAZ BYŁA WINNA ODPOWIEDNIO Stachyry i Miesiąca!!Sa kwita jak na wasze rozumienie bo zauwazam ze to jakies zawody kto kogo ile razy wkomponuje w bande!!Dajcie juz sobie spokój Miesiac ostro zagrał i dostał kare!!

pozdro

Michael

#329 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 14:28

Prawda jest taka ze gdyby wasi rzeszowscy dzialacze ruszyli mozgownicami i zrobiliby siatke to do tych kontuzjii i sporow by nie doszlo.U nas bylo juz troche upadkow i siatka ratowala nie jednego przed kontuzja.

Awatar użytkownika
pietras

#330 Postautor: pietras » 26 lipca 2004, o 14:34

Michael pisze:Prawda jest taka ze gdyby wasi rzeszowscy dzialacze ruszyli mozgownicami i zrobiliby siatke to do tych kontuzjii i sporow by nie doszlo.U nas bylo juz troche upadkow i siatka ratowala nie jednego przed kontuzja.

Siatka? Akurat Saitgariejew zabił się na torze wyposażonym w siatkę (uderzając w nią). Według mnie najbezpieczniejsze są bandy takie jak na GP (przynajmniej żeby na łukach takie były). Dlatego GKSŻ zamiast wymagać od klubów sztucznego oświetlenia powinna zająć się bezpieczeństwem na torach i to nie tylko poprzez wymóg zamontaowania bezpiecznych band np. nadmuchiwanych. Koszt chyba porównywalny do sztucznego oświetlenia.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 14:42 przez pietras, łącznie zmieniany 2 razy.

rzeszowiak

#331 Postautor: rzeszowiak » 26 lipca 2004, o 14:34

Moze i masz racje ale daj na to pieniadze!! Naprawde nie mamy jakiegos ukrytego skarbu zeby go wyciagnac i stworzyc nowe bandy.Myslisz ze my nie ubolewamy ze mamy takie a nie inne bandy?Jak tak to sie mylisz.W tym roku konczy nam sie na te bandy pozwolenie i napewno na drewniane bandy nie dostaniemy pozwolenia wiec juz w przyszłym sezonie powinno byc lepiej.Jak na razie niestety nie ma pieniedzy ale juz w przyszłym sezonie one beda sie muisały znalesc bo nie otrzymamy pozwolenia na jazde w lidze.

Michael

#332 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 14:41

No to niezle.Nie wiecie ze zdrowie zawodnikow jest najwazniejsze? Macie sare na sprzet (niechodzi mi tu o to ze kupujecie ile chcecie motocykli itd. ale sa czynione jakies inwestycje w sprzet) a na bandy nie.A co do Rifa to kiedy to bylo.Wtedy byly inne konstrukcje band itd.I jeszce skad mieliscie sarke na to zeby zaplacic naszym w Lublinie?Darek przeciez jest bardzo chciwy na sare bo chce jak najlepiej dla druzyny i musi inwestowac sprzet.Nie?

stal_rzeszow

#333 Postautor: stal_rzeszow » 26 lipca 2004, o 14:43

kuki pisze:Rzeszowiak weście lepiej tego Miesiąca do sklądu nie wqpisujcie jak przyjedziecie do Lublina.Mam nadzieje że wtedy Dawid mu odda i ten miesiąc skończy jazde juz wogole(nie chodzi mi oto żeby go np.zabil tyle że nasra w pory i skończy kariere).Panowie trzeba będzie wrzuty ostre zmontować:)!!

ty chyba jesteś nienormalny... jak Rzeszów miałby oddawać Piszczowi za jego wybryki to gość by już chodził o lasce!!

no i idąc Twoim tokiem myślenia, Miesiąc oddał za tamten rok!! :| (z tym, że dopisze lepiej, że to dopisałem jako idiotyzm, a nie, że przyznałem, że Miesiąc specjalnie uderzył w Dawida - bo opatrznie byś to zrozumiał!!)
||| CRAZY |||
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 14:48 przez stal_rzeszow, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

http://WWW.STAL.RZE.PL - Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel...
http://WWW.STAL.KOM.PL :D